.png)
kaszubskiexpress napisał(a):.....co robicie w niedzielę ?
krakuscity napisał(a):Witam
Jak miło znowu być w kraju i na forum.![]()
kaszubskiexpress napisał(a):to moje pytanie brzmi...........co robicie w niedzielę ?
.png)
weldon napisał(a):
A, słuchaj, jak już jesteś - dla kogoś wysokiego, 175-180 cm, jakie koła powinny być w rowerze?
Starczą 28 cali?
.png)
weldon napisał(a):Jadę ją "przymierzyć" bo chciałem jej typowego holendra kupić, ale uparła się na górala.
Trochę się boję, czy nie będzie za ciężki i za mały.
Do wykorzystania na ścieżkach miejskich i leśnych.
Nic specjalnego.
.png)
Arek napisał(a):weldon napisał(a):Jadę ją "przymierzyć" bo chciałem jej typowego holendra kupić, ale uparła się na górala.
Nic specjalnego.
Na jazdę po ścieżkach i leśnych duktach koła 28 " jak najbardziej, w teren już nie. Dodatkowo zwróć uwagę na rozmiar ramy
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Skoro jutro koniec świata ( a to nie pierwszy koniec, jak wiemy), to moje pytanie brzmi...........co robicie w niedzielę ?
.png)
weldon napisał(a):Arek napisał(a):weldon napisał(a):Jadę ją "przymierzyć" bo chciałem jej typowego holendra kupić, ale uparła się na górala.
Nic specjalnego.
Na jazdę po ścieżkach i leśnych duktach koła 28 " jak najbardziej, w teren już nie. Dodatkowo zwróć uwagę na rozmiar ramy
Po duktach. Kampinos jest nieźle zaopatrzony w takie wygodne ścieżki rowerowe,
a i nasza biegnie niemal od Nowego Dworu po Powsin, prawie cały czas po gładkim.
Bardziej w bok nie zjedzie.
Sprawdzałem. Teraz ma 26 i powinno tez wystarczyć.
Spokojniejszy jestem, bo wydawało mi się, że będzie jak Don Kichot na Rosynancie wyglądała
.png)
anakin napisał(a):fasi napisał(a):Koleżeństwo mnie tak nakręciło tematem "pedalskim" (czyt. rowerowym), że chyba nasmaruję to co trzeba (bez podtekstów proszę, np. łańcuch) i wybiorę się z Nikosiem w plecaku w trasę
Uważaj na siebie.
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko