.png)
renatalato napisał(a):matula, ja bym chciała małą poradę (bezpłatną), czy to prawda że jak zaczęłam spis przez internet i minęło 14 dni, a ja oczywiście go nie skończyłam (wstyd się przyznać zapomniałam hasła), no to teraz to już tylko rachmistrz zawita do mojego domu
......proszę pomocy
.png)
twister07 napisał(a):A co grozi tym, którzy się nie spiszą??
BeJur napisał(a): a Ty Serce nie spisany?
no wszyscy muszą:)
.png)
Piotrek..... luz.... nie jesteśmy wbrew pozorom krajem katolickim......weldon napisał(a):Tylko ci, co mają jakiś związek z pierwszą komunią![]()
.png)
matula napisał(a):renatalato napisał(a):matula, ja bym chciała małą poradę (bezpłatną), czy to prawda że jak zaczęłam spis przez internet i minęło 14 dni, a ja oczywiście go nie skończyłam (wstyd się przyznać zapomniałam hasła), no to teraz to już tylko rachmistrz zawita do mojego domu
......proszę pomocy
renata jak rozumiem miała spis reprezentacyjny, bo pełny to się spisuje w ciągu 2-3 minut![]()
jeżeli minęło ci już te 14 dni, to teraz możesz zalogować kolejnego mieszkańca z tego samego adresu (byle miał ukończone 16 lat) i na jego hasło dokończyć spis,
ale jak i ta sztuka się nie uda to już niestety tylko rachmistrz
z rachmistrzami jednak jest tak, że możesz sobie zadzwonić do swojego urzędu miasta czy gminy i poprosić o umówienie na dogodny dla Ciebie dzień i godzinę
Beatko, u mnie też zaczęło padać (mężuś z pracy wrócił przed chwilą mokry), ale pogodynka informuję, że w przyszły weekend będzie słonko![]()
, dzięki serdeczne, pozdrawiam.png)
weldon napisał(a):A ja wiem, że u was są salwatorianie![]()
Kompletnie nie wiem, jak i dlaczego zapamiętałem te słowo,
ale podoba mi się strasznie
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko