Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 14.05.2011 20:07

kaszubskiexpress napisał(a):To na razie, lecę do pracy.

pamiętaj - strasz skutecznie o północy! ;)
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 14.05.2011 20:08

Kurde 8O , moderator Rysio, zagościł w Dzień dobry, jakby co, to ja w niedzielę śpię przynajmniej do 9 :lol:
A telefon i budzik wyłączony :twisted:

Dobry wieczór :)
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 14.05.2011 20:10

renatalato napisał(a):Kurde 8O , moderator Rysio, zagościł w Dzień dobry

czyli trza się pilnować ;)

cześć Renatko :)
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 14.05.2011 20:15

Dla Oli... plener... zdjęcia ślubne... znaczy Muliness się pojawiła na forum :D - a, że Ola do tyłu czyta :) - a przynajmniej tak wcześniej bywało :wink: to specjalne pozdrowienia zostawiam :papa:
i spadam do prasowania...

bo Wy to mnie zupełnie olaliście :cry: - człowieka chwilę braknie i już w niepamięć odchodzi :wink: ... ot samo życie :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.05.2011 20:17

Nie "bójta sie" moderatora Rysia, bo ja się Go nie boję :wink: :lol:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 14.05.2011 20:19

BeJur napisał(a):czyli trza się pilnować ;)

Jakby to jeden mod tu wpadał ...
My pod stałą kontrolą ;)

Joanka23 napisał(a):bo Wy to mnie zupełnie olaliście

Chciałabyś ... :lol:
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 14.05.2011 20:19

Cześć Beatka, cześć Asia

Aśka, trza było awatarka nie zmieniać, normalnie Cię nie poznałam :wink:........a możesz z tym żelazkiem wpaść do mnie :wink:

A Rysio, to dobry człowiek jest :D
Ostatnio edytowano 14.05.2011 21:18 przez renatalato, łącznie edytowano 1 raz
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 14.05.2011 20:42

weldon napisał(a):

8O
Że co? 8O

renatalato napisał(a):Aśka, trza było awatarka nie zmieniać, normalnie Cię nie poznałam :wink:

Cześć Renata :D
A... z tym awatarkiem to chciałam jakiś wiosenny sobie wrzucić i usunęłam wcześniejszy... i okazało się, że z jakiś powodów mi nie znanych, nowe zdjęcie nie chce się załadować a pojęcia nie mam gdzie mam zapisany ten wcześniejszy i wrzuciłam taki z galerii, żeby co było... :lol:
renatalato napisał(a):........a możesz z tym żelazkiem wpaść d mnie :wink:

eeeee :oops: - sama się do tego prasowania zabieram od paru godzin i jakoś mi nie po drodze :lol:

ale teraz to już poważnie idę, bo też komunię jutro mamy trzeba od czasu do czasu chociaż jak człowiek wyglądać :wink:
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 14.05.2011 20:44

Dzień Dobry, a raczej Wieczór Dobry :)
Nadmiar świeżego powietrza mnie dziś zmęczył :)

kaszubskiexpress napisał(a):Surex.

Robią najlepsze sztuczne ognie w Polsce, sporo nagród.

Czy najlepsze - polemizowałabym, znam lepszych :) ale nieźli są to fakt.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 14.05.2011 20:45

BeJur napisał(a):Piotrek litosci, Ty jesteś BABA i do tego z żółtymi włosami, na skręcie w lewo ustępujesz tym co jada na wprost i skręcają w prawo!!!!!!!!!!!! jesu zatrąbiłabym Cię co najmniej! idę się napić, tacy faceci jeżdżą a potem na nas nadają..................... idę odreagować ! dodam jeszcze, że większość sytuacji niebezpiecznych na drogach mialam z facetami, a jeżdżę od 89 roku bardzo intensywnie!

Obrazek
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 14.05.2011 20:45

Joanka23 napisał(a):
weldon napisał(a):

8O
Że co? 8O

Bo posądzasz na o czyny, których nigdy byśmy nie zrobili ... :roll:
Nikogo nie ... piiiip ;)

A z prasowaniem ... Spróbuj kogoś namówić na to. U mnie działa :D
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 14.05.2011 20:53

weldon napisał(a):Bo posądzasz na o czyny, których nigdy byśmy nie zrobili ... :roll:
Nikogo nie ... piiiip ;)

No dobra... :lol: -ale mnie zirytowaliście normalnie... :roll: z reguły jak gdzieś się pojawiam i witam to zaraz mi odpowiadają :wink: /raczej mi się nie zdarza, żeby tak zupełnie niezauważonym przejść... :wink:/

weldon napisał(a):A z prasowaniem ... Spróbuj kogoś namówić na to. U mnie działa :D

u mnie, jakoś nietypowo a może zapobiegawczo :lol: wszyscy poszli wcześniej spać :wink:
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 14.05.2011 20:56

BeJur napisał(a):
weldon napisał(a):W każdym razie, ponieważ już minęło więcej jak ćwierć wieku, jak miałem jakieś przepisy ruchu drogowego w ręku, powiedzcie, bo może coś się zmieniło:
- jak skręcam w lewo, a baba z przeciwka skręca w prawo,
to, tak mi się wydawało, ja mam pierwszeństwo, a ona powinna mnie puścić.
Tymczasem omal mi nie przyp... uderzyła mnie, to jeszcze trąbiła na mnie i jakieś gesty, za które Rysio (Cześć Rysio ;)) daje kartoniki w kolorze komunistów z SLD.

Staram się nie denerwować, więc jej tylko ...
No, nie ważne, co tylko, bo zaraz okaże się, że coś się w przepisach zmieniło 8O

:lol:

Piotrek litosci, Ty jesteś BABA i do tego z żółtymi włosami, na skręcie w lewo ustępujesz tym co jada na wprost i skręcają w prawo!!!!!!!!!!!! jesu zatrąbiłabym Cię co najmniej! idę się napić, tacy faceci jeżdżą a potem na nas nadają..................... idę odreagować ! dodam jeszcze, że większość sytuacji niebezpiecznych na drogach mialam z facetami, a jeżdżę od 89 roku bardzo intensywnie!

:D:D:D:D oj Beata nie wszystkie kobiety jeżdzą tak dobrze jak my (albo inaczej- nie wszystkie urodziły się z kierownicą w ręku :D ) niestety 70% kobiet jeździ fatalnie - wiele razy uniknęłam bummm one nie patrzą na znaki tylko jadą :evil:

ale tak czy inaczej Weldon pobił je wszystkie :D:D:D

Dzień dobry wieczór :)

piękne słonko dzisiaj było :D nawet się opaliłam ;)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 14.05.2011 21:00

I mówisz Joasiu, że też masz komunię?

Mi się na wspomnienia zebrało, bo ja miałem gdzie indziej, ale najpierw, w tym kościele,
siostra miała, potem moja córa, teraz siostrzeniec ...

Ależ ten czas leci 8O

A, najśmieszniejsze, że ja całą trojkę, po kolei, ze szpitali po porodzie odbierałem :lol:

A wy nie czytacie do końca - napisałem przecież, że wkręciłem was - siebie też.
Trochę mnie sytuacja wzburzyła, bo omal nie zostałem bez samochodu i trochę w nerwach byłem.
Ja skręcałem w prawo.
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 14.05.2011 21:00

Joanka23 napisał(a):No dobra... :lol: -ale mnie zirytowaliście normalnie... :roll: z reguły jak gdzieś się pojawiam i witam to zaraz mi odpowiadają :wink: /raczej mi się nie zdarza, żeby tak zupełnie niezauważonym przejść... :wink:/

Cześć Aśka :) musisz się przyzwyczaić bo ostatnio to jest normą w DD ;)

PS. gdzie byłaś jak Cię nie było?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko