.png)
sroczka66 napisał(a):A tak w ogóle trzymam dzisiaj kciuki za wszystkich maturzystów, a szczególnie za mojego synusia![]()
.png)
ANITA:) napisał(a):Przekaż "małemu", że i my trzymamy kciuki za niegoWyobrażam sobie jak sie denerwujesz, mnie to czeka za rok ale juz teraz jak o tym pomyślę to mnie cosik ściska w dołku.
ANITA:) napisał(a):
Jak bym dorwała tych, tych ...... no dobra nie będę przeklinać...
.png)
Jolu,sroczka66 napisał(a):Dzień dobry!
A tak w ogóle trzymam dzisiaj kciuki za wszystkich maturzystów, a szczególnie za mojego synusia![]()
.png)
.png)

.png)
Motoschiza napisał(a):Uff, znajoma znalazła mi wolny apartament w Baśka Voda![]()
![]()
Teraz już tylko odliczać
.png)
.png)
renatalato napisał(a):Motoschiza napisał(a):Uff, znajoma znalazła mi wolny apartament w Baśka Voda![]()
![]()
Teraz już tylko odliczać
Arku, kiedy jedziecie ? Gdzieś czytałam że niedługo, my dopiero w sierpniu i myślimy o Baśka Voda![]()
Jakby co to będziemy mieli parę pytań po waszym powrocie

.png)
weldon napisał(a):
No, chłopaki z 3miasta, szykujcie sprzęt, bo nudą tam u was nie powieje w najbliższym czasie:
Statki ...
.png)
Motoschiza napisał(a):renatalato napisał(a):Motoschiza napisał(a):Uff, znajoma znalazła mi wolny apartament w Baśka Voda![]()
![]()
Teraz już tylko odliczać
Arku, kiedy jedziecie ? Gdzieś czytałam że niedługo, my dopiero w sierpniu i myślimy o Baśka Voda![]()
Jakby co to będziemy mieli parę pytań po waszym powrocie
Startujemy z PL 24 czerwca wieczorem a od 25 na miejscu.
Wszystko w kalendarzu![]()
![]()
Pytaj, masz maila
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko