Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 08.04.2011 14:03

agary35 napisał(a):Dzień dobry :D

wcześnie się budzisz :)
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 08.04.2011 14:11

BeJur napisał(a):Moje najstarsze dziecko wraca właśnie z dwutygodniowej wymiany, którą spędził w Auschwitz-Birkenau... chyba dojrzał albo mu coś tam zrobili, bo wstąpił do szkoły na dwie lekcje.......
Jestem w szoku, jak jeszcze uczesany wejdzie do domu, to padnę zemdlona....

nie padłam, nie uczesany, nie podmieniony.....ale..... cieszy sią na nasz widok ;)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 08.04.2011 14:12

BeJur napisał(a):
BeJur napisał(a):Moje najstarsze dziecko wraca właśnie z dwutygodniowej wymiany, którą spędził w Auschwitz-Birkenau... chyba dojrzał albo mu coś tam zrobili, bo wstąpił do szkoły na dwie lekcje.......
Jestem w szoku, jak jeszcze uczesany wejdzie do domu, to padnę zemdlona....

nie padłam, nie uczesany, nie podmieniony.....ale..... cieszy sią na nasz widok ;)

Pewnie się kasa skończyła ... ;)
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 08.04.2011 14:14

weldon napisał(a):Pewnie się kasa skończyła ... ;)

no coś Ty... matki i siotry dwa tygodnie nie widział.... brata i taty też nie - ale zobaczy ;)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 08.04.2011 14:15

Co ja, dziecka nie mam? Też się nie widzimy po kilka dni :wink:
agary35
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agary35 » 08.04.2011 14:26

BeJur napisał(a):
agary35 napisał(a):Dzień dobry :D

wcześnie się budzisz :)

Dopiero teraz mam dostęp do internetu.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 08.04.2011 14:57

Też kiedyś brałam w czymś takim udział, na studiach. Mieszkaliśmy przez tydzień w Oświęcimiu w MDSM-ie razem z Niemcami i Francuzami. (Pewnie Twój syn też tam właśnie był, bo oni "specjalizują się" w takich projektach.)
Potem pojechaliśmy na tydzień do Dusseldorfu. Miał być jeszcze tydzień we Francji, w Lille (bo to była trójstronna wymiana), ale Polacy już tam nie jechali... :roll:

Się działo na tej "wymianie" :wink: Obudziłaś moje wspomnienia... Było bardzo... sympatycznie :D Mimo że temat spotkania trudny :?

Pozdrawiam :papa:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 08.04.2011 15:15

maslinka napisał(a):Też kiedyś brałam w czymś takim udział, na studiach. Mieszkaliśmy przez tydzień w Oświęcimiu w MDSM-ie razem z Niemcami i Francuzami. (Pewnie Twój syn też tam właśnie był, bo oni "specjalizują się" w takich projektach.)
Potem pojechaliśmy na tydzień do Dusseldorfu. Miał być jeszcze tydzień we Francji, w Lille (bo to była trójstronna wymiana), ale Polacy już tam nie jechali... :roll:

Się działo na tej "wymianie" :wink: Obudziłaś moje wspomnienia... Było bardzo... sympatycznie :D Mimo że temat spotkania trudny :?

Pozdrawiam :papa:

Krzysiek jest w drugiej technikum - wrócił bardzo zadowolony :) wolę nie wiedzieć co sie działo wieczorami.... niestety żona kolegi pracowała kiedyś w tym ośrodku.... niepotrzebnie z nią rozmawiałam ;) ......... ale spoko, to sa kurde przecież normalni zdrowi ludzie, to co? mają siedzieć i nic nie robić?
Też kiedyś mieliśmy po 18 lat :)

A co do tematu - to fakt, bardzo trudny, ale bardzo potrzebny.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 08.04.2011 15:22

BeJur napisał(a):... wolę nie wiedzieć co sie działo wieczorami.... niestety żona kolegi pracowała kiedyś w tym ośrodku.... niepotrzebnie z nią rozmawiałam ;)

Przepraszam, ale o co ty naszą Maslinke podejrzewasz 8O

No wiesz ...

:wink:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 08.04.2011 15:25

weldon napisał(a):
BeJur napisał(a):... wolę nie wiedzieć co sie działo wieczorami.... niestety żona kolegi pracowała kiedyś w tym ośrodku.... niepotrzebnie z nią rozmawiałam ;)

Przepraszam, ale o co ty naszą Maslinke podejrzewasz 8O

No wiesz ...

:lol:

Maslinka była tam 10 lat temu :lol:

Więc jest niewinna, przynajmniej tym razem :wink:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 08.04.2011 15:27

Chodziło mi o to, że: "żona kolegi pracowała kiedyś w tym ośrodku ..."

Ale na pewno, nie 10 lat temu :lol:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 08.04.2011 15:43

weldon napisał(a):Chodziło mi o to, że: "żona kolegi pracowała kiedyś w tym ośrodku ..."

Ale na pewno, nie 10 lat temu :lol:

niestety jakieś 10 lat temu ;)

a Ty Weldon znowu masz skojarzenia?
kurcze, kiedy ta wiosna Ci minie? ;)
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 08.04.2011 15:56

BeJur napisał(a):

a Ty Weldon znowu masz skojarzenia?
kurcze, kiedy ta wiosna Ci minie? ;)

hahahahaha....Beata ...a Ty jeszcze liczysz na to ,że to minie z końcem wiosny 8O :lol: ......Piotrek już taki jest i już....i luzik.....wszyscy tacy jesteśmy ...tylko nie wszyscy mówią o swoich skojarzeniach głośno :wink:

Piotr mam rację :wink: :?:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 08.04.2011 16:05

hajduczek napisał(a):hahahahaha....Beata ...a Ty jeszcze liczysz na to ,że to minie z końcem wiosny 8O :lol: ......Piotrek już taki jest i już....i luzik.....wszyscy tacy jesteśmy ...tylko nie wszyscy mówią o swoich skojarzeniach głośno :wink:

Piotr mam rację :wink: :?:

Violu :)
nie wiem, czy zauważyłaś... ale Piotrek dopiero na wiosnę się "wyświetlił" ;) albo nie wytrzymał ;)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 08.04.2011 16:05

hajduczek napisał(a):.....wszyscy tacy jesteśmy ...tylko nie wszyscy mówią o swoich skojarzeniach głośno :wink:

O,przepraszam!
Ja nie! :twisted:

BeJur napisał(a): Piotrek dopiero na wiosnę się "wyświetlił" ;)

A ja się obawiam,że to dopiero początek...."wyświetlania". :wink:
Ostatnio edytowano 08.04.2011 16:08 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko