agary35 napisał(a):Dzień dobry
wcześnie się budzisz
.png)
BeJur napisał(a):Moje najstarsze dziecko wraca właśnie z dwutygodniowej wymiany, którą spędził w Auschwitz-Birkenau... chyba dojrzał albo mu coś tam zrobili, bo wstąpił do szkoły na dwie lekcje.......
Jestem w szoku, jak jeszcze uczesany wejdzie do domu, to padnę zemdlona....
.png)
BeJur napisał(a):BeJur napisał(a):Moje najstarsze dziecko wraca właśnie z dwutygodniowej wymiany, którą spędził w Auschwitz-Birkenau... chyba dojrzał albo mu coś tam zrobili, bo wstąpił do szkoły na dwie lekcje.......
Jestem w szoku, jak jeszcze uczesany wejdzie do domu, to padnę zemdlona....
nie padłam, nie uczesany, nie podmieniony.....ale..... cieszy sią na nasz widok
.png)
BeJur napisał(a):Moje najstarsze dziecko wraca właśnie z dwutygodniowej wymiany, którą spędził w Auschwitz-Birkenau... chyba dojrzał albo mu coś tam zrobili, bo wstąpił do szkoły na dwie lekcje.......

.png)
maslinka napisał(a):Też kiedyś brałam w czymś takim udział, na studiach. Mieszkaliśmy przez tydzień w Oświęcimiu w MDSM-ie razem z Niemcami i Francuzami. (Pewnie Twój syn też tam właśnie był, bo oni "specjalizują się" w takich projektach.)
Potem pojechaliśmy na tydzień do Dusseldorfu. Miał być jeszcze tydzień we Francji, w Lille (bo to była trójstronna wymiana), ale Polacy już tam nie jechali...
Się działo na tej "wymianie"Obudziłaś moje wspomnienia... Było bardzo... sympatycznie
Mimo że temat spotkania trudny
Pozdrawiam
.png)
weldon napisał(a):BeJur napisał(a):... wolę nie wiedzieć co sie działo wieczorami.... niestety żona kolegi pracowała kiedyś w tym ośrodku.... niepotrzebnie z nią rozmawiałam
Przepraszam, ale o co ty naszą Maslinke podejrzewasz![]()
No wiesz ...
.png)
BeJur napisał(a):
a Ty Weldon znowu masz skojarzenia?
kurcze, kiedy ta wiosna Ci minie?
.png)
hajduczek napisał(a):hahahahaha....Beata ...a Ty jeszcze liczysz na to ,że to minie z końcem wiosny![]()
......Piotrek już taki jest i już....i luzik.....wszyscy tacy jesteśmy ...tylko nie wszyscy mówią o swoich skojarzeniach głośno
![]()
Piotr mam rację![]()

hajduczek napisał(a):.....wszyscy tacy jesteśmy ...tylko nie wszyscy mówią o swoich skojarzeniach głośno![]()
BeJur napisał(a): Piotrek dopiero na wiosnę się "wyświetlił"![]()
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko