To się nazywa dobrze dzień zacząć.
A u mnie - nie pada.
Dzień dobry
.png)
.png)
hajduczek napisał(a):qurcze nie wiem....13zł grosze....
.png)
Masz racjęhajduczek napisał(a):...bo wiem ,że można sie pomylić i każdy jest tylko człowiekiem....
hajduczek napisał(a):...ale zasady allegro są jasne...
hajduczek napisał(a):...13zł grosze...
hajduczek napisał(a):...ale z drugiej strony jesteśmy dorośli i jakaś odpowiedzialnośc chyba trzeba ponosić za swoje czyny
Daniel DJR napisał(a):Witam wszystkich
hajduczek napisał(a):Witam......bleee....gardło mnie boli......
mam do was pytanie co byście zrobili na moim miejscu?
kupiłam coś na allegro (kupuję,czasem sprzedaję juz dawno-znam zasady)....zapłaciłam przelewem podaną kwotę +koszt wysyłki podany na stronie przedmiotu(szybko ...sprawnie czyli wg.mnie norma)...
na drugi dzień dostałam meila od sprzedającej z prosbą o dopłacenie 13 zł za koszty przesyłki ,bo ona źle napisała na aukcji ,bo nie wiedziała ,że przesyłka będzię tak droga![]()
paczka juz jest wysłana......
.a ja rozdarta....bo wiem ,że można sie pomylić i każdy jest tylko człowiekiem....ale zasady allegro są jasne..."płacę to co jest napisane"......też byłam w podobnej sytuacji......
wysłałam komuś paczkę na zły adres(podał mi w meilu inny niż na allegro a ja przeoczyłam) to zadzwoniłam do goscia ...przeprosiłam i przelałam kwotę za przesyłkę na jego konto ,aby kolejny raz nie ponosił tych kosztów......
qurcze nie wiem....13zł grosze....ale z drugiej strony jesteśmy dorośli i jakaś odpowiedzialnośc chyba trzeba ponosić za swoje czyny
się rozpisałam .....ale co myslicie?
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko