Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 21.02.2011 12:56

weldon napisał(a):Nieeee. Chodziło mi o takie coś :D

Dzikowi tez by się łapki rozjechały :lol:

Biedne łosie... dobrze że uratowane ...

Dzień dobry :)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 21.02.2011 13:19

Biedne łosie ... A lubicie małe zwierzątka?

Uwaga, drastyczne.
Ciekawe, co by nasze dziewczyny zrobiły, gdyby dostały taki prezent walentynkowy ... :wink:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 21.02.2011 13:22

weldon napisał(a):Biedne łosie ... A lubicie małe zwierzątka?

Uwaga, drastyczne.
Ciekawe, co by nasze dziewczyny zrobiły, gdyby dostały taki prezent walentynkowy ... :wink:

daj żonie a potem (jak będzie potem) napisz :)
ANITA:)
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 21.02.2011 14:08

weldon napisał(a):Biedne łosie ... A lubicie małe zwierzątka?

Uwaga, drastyczne.

chyba bardzo ją kochał Obrazek

ubiłabym go Obrazek chociaż nie wiem czy dałabym radę, bo serducho to by mi chyba stanęło z wrażenia
Ostatnio edytowano 21.02.2011 14:10 przez ANITA:), łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.02.2011 14:10

Oj tam wielkie halo przez kilka robaczków.
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 21.02.2011 15:19

fasi napisał(a):
ANITA:) napisał(a):Na coś takiego to chyba bym nie wsiadła :wink: Jakoś tak powypadkowo mi wygląda :wink: :D :lol:

A na coś takiego :?:
Obrazek

Mam przyjemność kręcić na takim co dwa dni na siłowni w ramach ćwiczeń aerobowych i przyznam szczerze, że wypocić się można na nim mocniej aniżeli na Technogym'ie.

Dzisiaj dzień dziecka, ale jutro znów trening :D

ten jest super :D też nim śmiagam ;)

Dzień dobry słonecznie :)
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 21.02.2011 15:21

Serce w pasy napisał(a):Oj tam wielkie halo przez kilka robaczków.

osoba, która dałaby mi taki prezent by tego nie przeżyła!! o mato... jeszcze czuje, że po mnie łażą... mam wstręt i chyba jakąś fobię.... nienawidzę robali.... bleee
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.02.2011 15:22

Serce w pasy napisał(a):Oj tam wielkie halo przez kilka robaczków.

Aj tam, aj tam...Obrazek
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 21.02.2011 19:40

Ciekawe co ona mu zrobiła, że tak ją "uszczęśliwił" :(
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 21.02.2011 20:09

twister07 to jesteśmy w klubie :wink: ja też mam fobie jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju robactwo. Ostatnio wojne toczyłam z moim synem, bo w swoim pokoju w terrarium trzyma jakąś jaszczurę i ta gadzina na moje nieszczęście karmiona musi być jakimiś żywymi "stworami". Mój synio zakupuje więc robaczki na allegro i jednego pięknego dnia jak przyszła paczka to przy przekładaniu ich do pojemnika kilka mu spierdzieliło.
No i możecie sobie wyobrazić jaka była moja reakcja jak jeden z nich środkiem salonu sobie pomykał :evil: drugi wlazł sobie do wanny i znowu trafiło na mnie, bo go przyczaiłam jak juz właziłam do kąpania, a że to świństwo to takie jakieś karaluchowate to mało brakowało, a tego dnia jaszczura życia nie straciła :twisted:
Furii prawie dostałam, bo jak jeszcze sobie wyobraziłam, że np. mamy gości a tu taki jeden z drugim sobie wyłazi no to chyba bym sie ze wstydu spaliła.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 21.02.2011 20:15

Spłakałem się ... :D :lool: :hearts:
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 21.02.2011 20:23

no mnie do śmiechu wtedy nie było. Jaszczura ma szczęście że nawet całkiem "sympatyczna" jest, a jak widzę jak mój synek w czasie odrabiania lekcji stawia ją sobie na biurko a ona mu łazi np. po laptopie i mu sie tym swoim pyskiem przygląda to mi serce mięknie więc jeszcze żyje :twisted:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.02.2011 20:27

ANITA:) napisał(a):...jak jeden z nich środkiem salonu sobie pomykał :evil: drugi wlazł sobie do wanny i znowu trafiło na mnie, bo go przyczaiłam jak juz właziłam do kąpania,...

Zostałyśmy zaproszone, oglądamy sobie apartament, rodzinkę wielodzietną chcemy założyć. A tu taki afront, trudno zrozumieć tych ludzi. :mrgreen:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 21.02.2011 20:28

ANITA:) napisał(a):Furii prawie dostałam, bo jak jeszcze sobie wyobraziłam, że np. mamy gości a tu taki jeden z drugim sobie wyłazi no to chyba bym sie ze wstydu spaliła.

Zawsze mogłabyś powiedzieć, że to mobilna kolacja :wink: :roll: :P
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 21.02.2011 20:31

kaszubskiexpress napisał(a):
ANITA:) napisał(a):Furii prawie dostałam, bo jak jeszcze sobie wyobraziłam, że np. mamy gości a tu taki jeden z drugim sobie wyłazi no to chyba bym sie ze wstydu spaliła.

Zawsze mogłabyś powiedzieć, że to mobilna kolacja :wink: :roll: :P

tylko ciężko uchwytna :twisted: :wink: :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko