Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.02.2011 23:05

Idę zrobić kanapkę swojej lepszej połowie. :lol:
ANITA:)
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 11.02.2011 23:07

smoki3 napisał(a):Idę zrobić kanapkę swojej lepszej połowie. :lol:

to my też poprosimy :wink:
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 11.02.2011 23:16

weldon napisał(a):Wiedziałem ... :roll: Cronkursso robię :D

:lol: - a ja jeszcze nie zdążyłam zagłosowac i mi się już wyniki wyświetliły :lol: - poklikałam, poklikałam i już jest ok - tylko nie wiem czy to uczciwe będzie jak zagłosuję wiedząc jak się głosy rozkładają? :wink: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.02.2011 23:21

ANITA:) napisał(a):

Bardzo proszę. :lol:

Grachamka posmarowana serkiem Camember, kilka plasterków salami przykrytych ogóreczkiem. Do tego herbatka Pina colada (albo jakaś podobna nazwa). Smacznego.
:lol:

Ps.Kupiłem dzisiaj w Empiku Janki "AutoAtlas" ADAC Europa na rok 2011/2012 . Rewelacja, to już mój drugi atlas tej firmy. Poprzedni był na rok 2007/2008, bardzo dokładny i trwały.
Ostatnio edytowano 11.02.2011 23:31 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 11.02.2011 23:30

smoki3 napisał(a):
ANITA:) napisał(a):

Bardzo proszę. :lol:

Grachamka posmarowana serkiem Camember, kilka plasterków salami przykrytych ogóreczkiem. Do tego herbatka Pina colada (albo jakaś podobna nazwa). Smacznego.
:lol:

mniam :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.02.2011 23:37

Robicie coś na "Walentynki" :?: Wszędzie z sufitów dyndają serduszka i inne "kutasiki".
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 11.02.2011 23:38

smoki3 narobiłeś mi smaka :) idę sobie zrobić jakąś przegryzkę i chyba kawę sobie jednak strzele, bo mi dziecko właśnie smsa przysłało, że w najlepsze sie bawi i mam być dopiero o 01.00
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 11.02.2011 23:42

a ja już się pożegnam bo mi się oczka zamykają

miłej nocki :papa:
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 11.02.2011 23:43

smoki3 napisał(a):Robicie coś na "Walentynki" :?: Wszędzie z sufitów dyndają serduszka i inne "kutasiki".

hihihi ja takie serduszka i "kutasiki" będę w poniedziałek w domu wieszać i będzie stół na czerwono przybrany i każdy cosik tam dostanie. W tej czerwonej otoczce zjemy wszyscy obiadek, a co mój mąż na wieczór wymyśli to nie wiem, bo to zawsze niespodzianka jest :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.02.2011 23:49

ANITA:) napisał(a):smoki3 narobiłeś mi smaka :) idę sobie zrobić jakąś przegryzkę i chyba kawę sobie jednak strzele, bo mi dziecko właśnie smsa przysłało, że w najlepsze sie bawi i mam być dopiero o 01.00

Ja swoje maleństwo wysłałem dzisiaj do Gliwic. W drugiej połowie ferii jedzie na obóz z harcerzami.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.02.2011 23:52

twister07 napisał(a):a ja już się pożegnam bo mi się oczka zamykają

miłej nocki :papa:

Dobranoc :papa:
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 12.02.2011 00:14

smoki3 napisał(a):Robicie coś na "Walentynki" :?: Wszędzie z sufitów dyndają serduszka i inne "kutasiki".

:lol: :lol: :lol: ...coś tam na pewno :wink: - ale raczej w formie na wesoło - bez jakiś szaleństw finansowych :lol: - bo jak już się przyjęło u nas to "święto" to ok, niech sobie będzie, ale w komercję się wciągnąć nie dam :? :lol:

Też już się z Wami pożegnam, może mi się uda ponownie szybciej tutaj zaglądnąć... :wink:

Pa!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.02.2011 01:17

dobry wieczór i dobranoc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 12.02.2011 08:03

ło matko znowu jakieś białe leży :evil:

Dzień dobry
tajemniczy
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tajemniczy » 12.02.2011 08:07