Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.10.2010 13:31

Obrazek
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 13.10.2010 13:34

weldon napisał(a):A na miejscu mojej piaskownicy i placu zabaw w przedszkolu, jest teraz parking :(

A jak ja moją córkę 20parę lat temu zapisywałem do przedszkola, to kierowniczką przedszkola była moja, sprzed kolejnych 20kilku lat "pani Oleńka".
We wniosku o przyjęcie kazała napisać:
dziecko absolwenta przedszkola :wink: :wink: :wink:

przedszkole stoi do dziś :wink:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 13.10.2010 13:40

Ja, dla odmiany, kolejno, najpierw do przedszkola, potem do tej samej podstawówki
odprowadzałem siostrę, córkę, a teraz siostrzeńca.

Co do szczęścia, to (coś dla Jacka ;)) Ja to mam szczęście, a ja tam wolę zdelegalizować szczęście :lol:

PS moje przedszkole też stoi, tylko teraz wróciło do prawdziwych właścicieli
i są tam jakieś biura :(
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 13.10.2010 13:51

weldon napisał(a):Co do szczęścia, to (coś dla Jacka ;)) ...

Myślisz, że mam niedobory?
sroczka66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sroczka66 » 13.10.2010 13:59

Janusz Bajcer napisał(a):Obrazek

Od jutra postaram się ściśle stosować do zaleceń :D
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 13.10.2010 14:00

Jacek S napisał(a):
weldon napisał(a):Co do szczęścia, to (coś dla Jacka ;)) ...

Myślisz, że mam niedobory?

Ze szczęściem to nie wiem, bo ja Janusza, nie Radka, a może jednak Janusza :? miałem na myśli ...

Nie podejrzewam cię o do Cool Kidsów sympatię 8O
ANITA:)
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 13.10.2010 14:41

Wstałam rano patrzę przez okno słonko pieknie swieci. W telewizji mówili że po południu będą przelotne deszcze u nas. Pomyślałam znowu coś kombinują i wymyślają :twisted: No bo jak tak pięknie i deszcz ma być hmmm No ale niestety prognoza się sprawdziła :evil: Zrobiło sie pochmurno i coś kapie z góry :evil:

Własnie zamknełam drzwi za panem serwisantem od pieca, bo coś tam się w nim działo ciśnienie spadało czy coś takiego i już troche ochłonęłam po tym jak mi powiedział że przy okazji odkrecił zawór bezpieczeństwa bo był zakręcony a tak nie powinno być.
Od razu miałam przed oczami sytuację jak panowie "fachowcy" przy remoncie łazienki zakręcali i odkręcali wodę i w pewnym momencie woda sie lała z pieca. Coś tam wtedy porobili i niby było ok.
Słabo mi się zrobiło jak serwisant powiedział co by się mogło wydarzyć gdyby tak ten zawór był cały czas zakręcony ufff dobrze że już jest DOBRZE naprawione.

To by było na tyle z małych ciekawostek codziennego dnia. Oczywiście znowu mojego męża nie ma w domu jak trzeba chłopa do takich spraw :twisted:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.10.2010 14:46

ANITA:) napisał(a): Oczywiście znowu mojego męża nie ma w domu jak trzeba chłopa do takich spraw :twisted:

Ktoś musi zarabiać, na tych panów serwisantów. Ale z drugiej strony powinnaś się cieszyć, że serwisanci Cię odwiedzają jak jesteś sama w domu :wink:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 13.10.2010 14:49

Serce w pasy napisał(a):
ANITA:) napisał(a): Oczywiście znowu mojego męża nie ma w domu jak trzeba chłopa do takich spraw :twisted:

Ktoś musi zarabiać, na tych panów serwisantów. Ale z drugiej strony powinnaś się cieszyć, że serwisanci Cię odwiedzają jak jesteś sama w domu :wink:

To chyba hydraulik powinien przyjść ... :?
A nie, nie, już wiem, to był: Czyściciel Basenu ... :lol:

A jak łapka? Zagojona?
ANITA:)
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 13.10.2010 21:44

hmmm Czyściciel basenu? no "basen" Obrazek to ja mogę sobie sprawić, ale do takiego to juz na pewno nikt nie przyjdzie :wink:

a łapka powoli, powoli dochodzi do sprawności choć nie tak szybko jak ja bym tego chciała. Jeszcze dużo czynności sprawia mi problem np. takie prasowanie ale co tam kiedyś chyba przejdzie :)

a wracając do serwisantów to pan od pieca wieczorkiem nawiedził mnie ponownie :wink: przyjechał po zostawiony śrubokręt. Ciekawe niechcący zostawił czy specjalnie :wink:

pochłonełam paczkę chipsów bleeee :twisted: zaraz odezwie sie pewnie moje sumienie i znowu wyrzuty :twisted:
ide spać żeby się nie zadręczyć :twisted:
Dudek2222
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dudek2222 » 14.10.2010 04:44

Miała być zima, a tu, paradoksalnie, coraz cieplej.
Witajcie wszyscy, obecni na forum, i ci nieobecni też. :sm:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 14.10.2010 05:00

ANITA:) napisał(a):... pan od pieca wieczorkiem nawiedził mnie ponownie :wink: przyjechał po zostawiony śrubokręt. Ciekawe niechcący zostawił czy specjalnie :wink:

Ciekawe, bo panowie wymieniający mi licznik od prądu też tak zrobili ... 8O

A u mnie jest zimno.
Pewnie dlatego, że przypaliła nam się rączka od garnka
i wszystkie okna mamy pootwierane ... :?

Dzień dobry :lol:
mariusz-w
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz-w » 14.10.2010 06:05

Dzień dobry !

0 stopni ... ale za to w Chile "gorąco" i radośnie . Wszyscy górnicy uratowani !

Wielka sprawa ... a 40-parę dni temu dawano im 2% szans na przeżycie !

:)

Piotrze pali się węglem , drewnem, gazem ... a nie rączkami od garnków !

:) :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 14.10.2010 06:30

Dzień dobry
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 14.10.2010 06:55

Cześć

Trochę cieplej, skrobanka dzisiaj nie było :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Dzień dobry - strona 998
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone