Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 30.08.2010 11:59

twister07 napisał(a):tu się chwalił

Nie wymagaj, moim wieku, żebym pamiętał rzeczy sprzed kwartału ... :lol:

Ja zapominam codziennie bilobil wziąć, a co dopiero takie coś ...

No to, chyba, sobie Bratysławę odpuszczę ... :?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.08.2010 12:14

Może to i lepiej, że odpuszczasz Bratysławę, bo jeszcze byś zapomniał gdzie jesteś i dokąd jedziesz
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 30.08.2010 12:37

A co, tam jest tak ładnie?

Odpuszczam, bo ja widoku krwi nie lubię ... :wink:
Josko Bulic
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Josko Bulic » 30.08.2010 12:46

Dobar dan z żimnog i deszczowog Poznańa.Holera jasna gdzie je lato uczeklo? :o :o
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 30.08.2010 13:10

Josko Bulic napisał(a):Dobar dan z żimnog i deszczowog Poznańa.Holera jasna gdzie je lato uczeklo? :o :o

Pewnie do Splitu :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.08.2010 13:13

Fajnie to jest, w sklepie monopolowym :D
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 30.08.2010 15:44

Dzień dobry!!!! :D

Wróciłam i szok temperaturowy przeżyłam :wink: - różnica bagatela 20 stopni :lol: :lol: :lol:

Ala i tak się cieszę :D - z tego, że widziałam Chorwację (mieliście racje ślicznie tam jest!!!) i z tego, że wróciłam do domku :D (jak to mówią: wszędzie dobrze ale w domu najlepiej! :D )

Wypoczęliśmy, pozwiedzaliśmy, poleniuchowaliśmy też :lol:, zregenerowaliśmy siły wiec czas najwyższy do roboty się brać :wink:

Ale najpierw muszę się rozpakować a przy okazji przejrzeć każdego ciucha, bo w Plitvicach mieliśmy przyjemność spać ze skorpionem (oj szok był - muszę przyznać - bo skorpionek do najmniejszych nie należał) -no więc muszę sprawdzić czy aby jakiego nie przywiozłam ze sobą 8O - nie wiecie czy one solo chodzą czy parami????? :lol:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 30.08.2010 15:53

Joanka23 napisał(a):....nie wiecie czy one solo chodzą czy parami????? :lol:

...kat i ofiara taka to para.

:wink:

Cześć.
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 30.08.2010 15:55

eeeee, chyba nas nie dziabnął, bo póki co dobrze się mamy (odpukać w niemalowane :lol: )

A jak tam Turcja? - podobało się Wam? - jest już jakaś relacja bo jeszcze się nie zdążyłam rozejrzeć na forum...
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 30.08.2010 18:23

Joasiuuuu Witaj Cmokasy przesyłam oj jak sie cieszę , że wróciliscie cali i zdrowi :D :D :D :D :D

Moje auto wraca z wakacji dziś nie idę spać póki nie wróci;) Adaś jest juz albo dopiero w Austrii ale zasieg po zbóju i nie da się pogadać;)

Odzyskam żelazko kosmetyki moje butyyyy :D
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 30.08.2010 18:32

Cześć Ola! :D

Tak wybiórczo DD przeglądnęłam jak na razie :wink: - ale doczytałam się, że bez auta i męża wróciłyście :( (tylko gdzieś mi umknęło co się stało)
- ale widziałam zdjęcia Twojej córy - R E W E L A C J A!!!! :D
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 30.08.2010 18:43

Muliness napisał(a):Moje auto wraca z wakacji ...
Odzyskam żelazko kosmetyki moje butyyyy :D

Teraz zaskoczyłam co napisałaś Ola :lol: - Ty żelazko do Chorwacji brałaś??? 8O - zajęcia Ci brakowało czy co? :lol:
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 30.08.2010 18:51

Witam dziewczyny :D Ola ,Asia :D .....Asia dodatkowo powitać na ojczystej ziemi :D ..........gdzie zdjęcia...gdzie....Ola gdzie wstawiłas fotki córci?.....bo ja tez chcę zobaczyć :D
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 30.08.2010 18:52

Brałam hyhy w sumie nie wiem po co bo tak naprawde potrzebne mi w domu ale fakt faktem brakuje mi wszystkiego co w tym samochodzie jest:)

a Adam wrócił z nami i wczoraj pojechał po auto a działy się dramatyczne rzeczy Staram sie ich nie pamiętać:)
Fajnie że zdjęcia Ci się podobają :D :D :D :roll:

Opowiadaj jak było choć w skrócie bo wiem tylko że Ci się podobało;)a ciekawa jestem przeokropnie:)
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 30.08.2010 18:55

hajduczek napisał(a):Witam dziewczyny :D Ola ,Asia :D .....Asia dodatkowo powitać na ojczystej ziemi :D ..........gdzie zdjęcia...gdzie....Ola gdzie wstawiłas fotki córci?.....bo ja tez chcę zobaczyć :D

W tym wątku :roll: Dzień Dobry ale musisz się sporo cofnąć ewentualnie mam je tu
http://muliness.fmix.pl

sory że nie skrót ale ziemniaki właśnie przypalam lecę ...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko