po 3 dniach dziecko samo zaczyna gotować
Muliness napisał(a):Piotrek gdzie ty te zdjecia umieściłeś?
.png)
weldon napisał(a):A bo problem mam to zapijam, bo inaczej go nie rozgryzę.
Zastanawiam się, czym ja dziecko mam przez te dwa tygodnie karmić?
Przecież nie będę trzy razy dziennie do konoby chodził![]()
No, jajka mogę ugotować na twardo, ale po kilku d niach to nam zbrzydną.
.png)
Serce w pasy napisał(a):Poza tym co to za dziecko????? Stara baba!!!!! To ona powinna już Ci gotować!!!!Muliness napisał(a):Piotrek gdzie ty te zdjecia umieściłeś?
Problem w tym, że nie pamięta.
Muliness napisał(a):Dajcie spokój nie baba a dziewczyna !!! To nie sredniowiecze i nie kazda musi lubic i musi gotować .
.png)
Serce w pasy napisał(a):Muliness napisał(a):Dajcie spokój nie baba a dziewczyna !!! To nie sredniowiecze i nie kazda musi lubic i musi gotować .
Jasne, a później tylko te rozwody z winy męża bo znalazł sobie inną(co umiała gotować) pewnie, że nie średniowiecze, ale gotować powinna umieć.
Muliness napisał(a): Nie ma tak, jest równouprawnienie
.png)
Serce w pasy napisał(a):Muliness napisał(a): Nie ma tak, jest równouprawnienie
Równouprawnienie???? A co to jest? Bo jakoś nie widzę chętnych do pracy w kopalni wśród kobiet.
Równouprawnienie chcecie, ale tylko na Waszych warunkach![]()
![]()
Muliness napisał(a):Wyobraź sobie że zmykają Cię na 3 lata w czterech ścianach. Od rana do nocy zajmujesz się dzieckiem pierzesz, sprzątasz , prasujesz robisz śniadania obiady i kolacje i tak w dzień w dzień . żona wraca z pracy rozsiada sie przed telewizorem albo zaprasza koleżanki a ty robisz kolacyjkę i gniesz sie w ukłonach życząc słodkich znów Czy to jest normalne według Ciebie?![]()
![]()
Muliness napisał(a):Co do kopalni to nie to ze nie ma chętnych kobiet do pracy Tylko nich ich na takie stanowisko nie przyjmie ze względu na sprawnosc fizyczną Jesteśmy pod tym względem słabsze ale to nie powód zeby zrobic z nas służące![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
.png)
Serce w pasy napisał(a):Piotrek a raczej Brutusie i Ty przeciwko mnie????? Ta zniewaga krwi wymaga.
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko