Jolanda napisał(a):bo mnie się zdaje że te pikantne szczegółyto ty byś nam musiał...
![]()
Jak tam na sianie nigdy ten teges nie miałem
Jolanda napisał(a):bo mnie się zdaje że te pikantne szczegółyto ty byś nam musiał...
![]()
Tam to chyba żadnej innej od zabrskiej nie można mieć. Kiedyś mieliśmy z nimi sztamę, a teraz to nie wiem czy z kimś mają. Szary jak to jest?weldon napisał(a):Znaczy się w Zabrzu też mam nie zakładać koszulki czarnej?![]()
weldon napisał(a):A Polonia fajna jest, komuchy jej nie lubiły, Gwardię promowali,
Legia to wojskowa zawsze była, a Polonia ... warszawska
.png)
Serce w pasy napisał(a):[
Jak tam na sianie nigdy ten teges nie miałem
.png)
Serce w pasy napisał(a): Szary jak to jest?
.png)
Oooooooo,i tu masz racje,powinno tak byc,no ale wszyscy wiemy jak jestszary779 napisał(a):Serce w pasy napisał(a): Szary jak to jest?
A co ja mogęJestem tylko zwykłym kibicem. Jak dla mnie możesz przyjechać w koszulce Cracovii i nawet pójdę z tobą na piwo. Jestem za tym żeby kibice żyli ze sobą w zgodzie i się szanowali ale wiem że to niemożliwe. Już taki ze mnie idealista. Ale fajnie być na meczu kiedy kibice dwóch drużyn siedzą ze sobą bez barier przy pełnym stadionie jak Górnik z Gks Katowice
.png)
szary779 napisał(a):Widzę ,że obydwoje jesteśmy idealistami
PowinnoPowinno tak być, ale czy tak będzie?
weldon napisał(a):szary779 napisał(a):Jak dla mnie możesz przyjechać w koszulce Cracovii ...
Ciekawa propozycja.
Damian, ja bym ją rozpatrzył![]()
.png)
Jolanda napisał(a):miałam właśnie napisac, że do nas też wróciła ...leje jak z cebraweldon napisał(a):
Podobno mi Warszawę rozpirzyło. Burza znaczy się![]()
duże szkody zrobiła
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko