.png)
.png)
.png)
M.Smith napisał(a):Nie wiem czy nowa, rok temu na niej nie wiedziałem gazu, stacja całodobowa, przyjmują karty, kolor firmowy stacji (nazwy nie pamiętam) czerwono - żółty. Stacja jest na wyjeżdzie z Varazdin w strone Cakovec (trasa przez Węgry) przed rondem po lewej stronie. Wprawdzie w tej miejscowości jest stacja LPG INA ale zamknięta w niedziele i w nocy.
.png)
ufokking napisał(a):M.Smith napisał(a):Nie wiem czy nowa, rok temu na niej nie wiedziałem gazu, stacja całodobowa, przyjmują karty, kolor firmowy stacji (nazwy nie pamiętam) czerwono - żółty. Stacja jest na wyjeżdzie z Varazdin w strone Cakovec (trasa przez Węgry) przed rondem po lewej stronie. Wprawdzie w tej miejscowości jest stacja LPG INA ale zamknięta w niedziele i w nocy.
chciałem sie dowiedziec bo mam zamiar tam tankowac i to na stacji 24h i wiem ze ona jest w Cakovec ale z tego co piszecie to trzeba sie kierowac na Varazdina ja planowałem wjechac na autostrade z Cakovec nie jadac przez Varazdin wiec powiecie mi czy ta stacja jest "W" Cakovec czy musze wyjechac i jest "przd" Varazdin?
bede wdzieczny za odpowiec
.png)
.png)
pimael napisał(a):ufokking napisał(a):M.Smith napisał(a):Nie wiem czy nowa, rok temu na niej nie wiedziałem gazu, stacja całodobowa, przyjmują karty, kolor firmowy stacji (nazwy nie pamiętam) czerwono - żółty. Stacja jest na wyjeżdzie z Varazdin w strone Cakovec (trasa przez Węgry) przed rondem po lewej stronie. Wprawdzie w tej miejscowości jest stacja LPG INA ale zamknięta w niedziele i w nocy.
chciałem sie dowiedziec bo mam zamiar tam tankowac i to na stacji 24h i wiem ze ona jest w Cakovec ale z tego co piszecie to trzeba sie kierowac na Varazdina ja planowałem wjechac na autostrade z Cakovec nie jadac przez Varazdin wiec powiecie mi czy ta stacja jest "W" Cakovec czy musze wyjechac i jest "przd" Varazdin?
bede wdzieczny za odpowiec
Przed samym wjazdem na autostradę od Cakovca jest stacja PETRO coś tam z LPG tankowałem 17.7 w drodze powrotnej jak zjeżdżałem z autostrady. Płaciłem kartą kredytową.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi