Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

dostępność apartamentów po 20 sierpnia

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
KB
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) KB » 27.02.2012 16:57

termin 20-31 sierpien -czyli druga połowa sierpnia czy w okolicach Breli,Podgory jadąc bez rezerwacji nie będzie problemu z noclegami?
Pytanie kieruje do tych co w tym terminie spędzali wakacje na Rivierze Makarskiej.
jesica33
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jesica33 » 27.02.2012 18:15

Witam..szczerze powiem..ja tam wolne mieć zarezerwowane i jechać spokojnie a nie potem latać..i szukać nie wiadomo czego..:)))
KB
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) KB » 27.02.2012 18:28

jesica33 napisał(a):Witam..szczerze powiem..ja tam wolne mieć zarezerwowane i jechać spokojnie a nie potem latać..i szukać nie wiadomo czego..:)))

ja również spokojna głowa jak to sie mówi.Lecz grzechem jest rezerwacja w czerwcu i wrześniu ,pytanie jak jest po 20 sierpnia?
jesica33
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jesica33 » 27.02.2012 18:34

no wiesz...po 20.08 to jeszcze wciąż sezon:)) także należy ciągle spodziewać się dużego ruchu...
malczykos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malczykos » 27.02.2012 21:37

Byłem dwa razy w tym terminie i nie miałem problemów ze znalezieniem lokum.
Przyjeżdżając w poniedziałek rano około 8-9 tej do Makarskiej bez problemu znajdowałem apartament. Było sporo ludzi z kartkami, który oferowali swoje miejscówki.
KB
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) KB » 28.02.2012 12:17

malczykos napisał(a):Byłem dwa razy w tym terminie i nie miałem problemów ze znalezieniem lokum.
Przyjeżdżając w poniedziałek rano około 8-9 tej do Makarskiej bez problemu znajdowałem apartament. Było sporo ludzi z kartkami, który oferowali swoje miejscówki.

a jak na plaży czy też już mniej ludzi?
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 28.02.2012 12:51

Z tego co słyszałem to Brela najbardziej oblegana w sezonie :P a reszta to trudno powiedzieć :P
KB
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) KB » 28.02.2012 13:40

i właśnie z mojego doświadczenia wiem że w pasie od Splitu do Gradaca nad "Jadranką" z kwaterami nie powinno być problemu w Makarskiej równięż(przed stacją INA zawsze stoi dużo ludzi z propozycją kwater).Lecz czy w tym terminie można liczyc na dobry apartament blisko plazy mowa o Podgoże i Breli?
tacim
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tacim » 28.02.2012 20:24

Kumpel w zeszłym roku jechał w ciemno w 16 osób ale na Brelę ani Baśkę się nie załapali gdzies dalej znaleźli, ale oczywiście musieli się rozdzielić .
KB
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) KB » 29.02.2012 11:20

no i problem -większość lepszych apartamentów w Breli już niestety zarezerwowane.Może ktoś się ma sprawdzone namiary na apartamenty w Breli lub Podgoze.Ja mogę polecic sprawdzoną agencję z Orebica .
mój e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Bunio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bunio » 01.03.2012 00:00

Dwa lata temu byłem w podobnym terminie około 20 sierpnia i pomiędzy Tucepi a Zivogosce miałem problem ze znalezieniem apartamentu.Nie powiem że nie było ale albo cena albo położenie nie pasowało.Od 2002 r zawsze jeździłem w ciemno ale od tamtego czasu jeżdżę po wcześniejszej rezerwacji gdyż jak wiadomo po długiej podróży wszyscy chcą jak najszybciej odpocząć a spędza się kilka godzin na poszukiwaniu apartamentu.Ceny w tym okresie są podobne czy to przy rezerwacji czy w ciemno a najlepiej rezerwować na prywatnych stronach właścicieli.
KB
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) KB » 01.03.2012 19:09

dzięki za info od tacima i figuni

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone