.png)
.png)
.png)
mawar33 napisał(a):Witam
Ja co roku do Cro z ubezpieczeniem w Warcie. Ważne dla mnie że nie muszę w razie czego za nic płacić na miejscu tylko dzwonie i pani dalej mną kieruję, czy mam gdzieś podjechać czy lekarz dojedzie do mnie, rozlicza sie ubezpieczyciel.
.png)
Bocian napisał(a):Też tak myślałem a jednak tak nie było. W Austrii zimą. Musiałem zapłacić i dostałem zwrot w PL.
.png)
caliberka napisał(a):Bocian napisał(a):Też tak myślałem a jednak tak nie było. W Austrii zimą. Musiałem zapłacić i dostałem zwrot w PL.
A ja właśnie wykupiłam ubezpieczenie rodzinne w PZU i tam jest tak ,ze nigdzie nie płaciszna podstawie ubezpieczenia lekarz czy szpital rozlicza się z PZU czyli kaska zostaje nam jakby co w kieszeni
Trzeba sie tylko skontaktować szybciutko telefonicznie z PZU i podają ,gdzie w Chorwacji w twoim rejonie można się udać do szpitala lub lekarza ,który również komunikuje się po Polsku . Maja w Chorwacji mnóstwo umów po podpisywanych ze względu na nawał Polaków .
Podam może jak to ubezpieczenie wychodzi finansowo i co zawiera "
Ubezpieczone: 4 osobowa rodzina ,wiek 44,42,21,16 lat na 12 dni
Każdy z nas jest ubezpieczony na 160,000 zł (koszty leczenia) w tym również mamy jakby co: transport helikopterem do Polski,OC I NNW
Koszt polisy to 193 zł . Chyba to niewiele jak na to ,że za wizytę u lekarza trzeba jakby co zapłacić co najmniej 200 zł
Mąż się śmieje ,że jak nie wykorzystamy ,to może na koniec poleczymy sobie zdrowe zęby ..tak na zaś ...hahahaha![]()
![]()
.png)
.png)
.png)
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne