napisał(a) Vedran Lekic » 29.06.2006 14:53
Kasiula.m napisał(a):zaczynasz mi dzialac na nerwy Vedran:) kiedys nawet z sympatia sie czytalo Twoje posty, ladnie piszesz po polsku, jestes pomocny itd. a tera przecieram oczy ze zdumienia- stales sie uszczypliwy, zlosliwy i czasem nawet atakujacy i zaczynasz przypominac naganiacza i naciagacza rodem z nad baltyku, coby zajednego wiecej klienta-turyste dalby sobie reke uciac, wiecej luzu Panie Vedran:)
K
Ja jeszcze powiem cos na koncu i koncze twoja dyskusja na cro.pl
w tym roku przez mnie zarezerwuje okolo 1000 rodzin z polski(najwiecej przez polecenie)..Kto chce wierzec moze kto nie chce nie muszy... Wiem co turyst z polski..chce..jaka cena chce zaplaczyc i inne rzeczy.. Zdaje sobie prawo tym powodem z osobystego doszwiedczenia... wierzyc ze duzo ludzie klamie... tylko mnie nie moga klamac... Bo sa ludzie na forumie ktory gadaja.. o basenami... pelnem luxusu , na forumie wyglada ze dla ich nie wazne czy apartament kostzuje 80 lub 100 eur... potem do mnie pisza i szukaja koniecznie ze byloby najtaniej..gora..na goramy 50 EUR...
Sa rozny wyjatki...nawet ze sie 5 osob zmiezczy w apartment dla 3 osoby z cena 30 EUR za dobe...
Na forumie sa osoby ktory przez mnie zaplaczyly 15 eur dobe za apartament (w czerwcu)... ale to wyjatek... To co pare osob ktore mnie nie znaja pisza tak " w ciemno" niegatywne o mnie... to mnie tak bardzo nie opchodzy... Gdyby napisalo pare gosci ktory przez mnie zarezerwowali..takie cos..moze martwilby sie..... Zapraszam goscie ktory byly przez mnie..niech napisza... naprawde jak jest na ciovo... i czy ja kogos oszukywalem..
W tym roku do ciova...wraca okolo 100 rodzin (moze i wiecej) ktorzy byly w tam tym roku... Mam goscia ktory 5 raz po koleji wraca na ciovo przez mnie... Ci goscie moga sadzic o moich uslugach...i ich slowo jest dla mnie wazne... Taki gosc jest dla mnie Pan... a nie gosc ktory ma zaplanowane
... zaplaczym zaliczka na 7 dni... przyjedziemy wieczorkem(nikt nie bedzie pytac kase od nas.) ..jutro sie rozleczymy i jezeli znajdziemy cos taszego, to powiemy Vedranowi ze nie jestesmy zadowolony...i ze uczekamy... A przez caly dzien i po dojadzie byly zadowolony...
Pozdrawiam...i klamcie sie ludzie miedzy soba... Pozdrowienka do prawdziwych CRO maniakow