Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy da się przeżyć bez wakacji?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.02.2012 15:03

piotrulex napisał(a):
piotrulex napisał(a): ... W tym roku też pewnie cro nie będzie zaliczona ale ...

... ale wszystko się oczywiście zmienia

Na obecną chwilę jedziemy w 2 połowie sierpnia 2012 do Chorwacji 8)

U nas też miały być tylko wakacje w kraju lub obozy dla syna i córki ,ale jak wszystko pójdzie dobrze od 8 lipca będziemy w Chorwacji po raz piąty,zaliczka poszła wczoraj (a jeszcze rok temu małżonek się zarzekał ,że do Cro już nie jedzie bo mu się znudziło ,na szczęście zmienił zdanie )
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 24.02.2012 15:30

Powiem tak, ubiegłoroczny (zimny,deszczowy) lipcowy urlop spędzony w Niechorzu musieliśmy "poprawić" wrześniowym urlopem w Tribunj

Ponadto, każdy pracodawca powinien być zainteresowany by jego pracownicy wykorzystywali należny urlop na "ładowanie akumulatorów" co przełoży się z kolei na wydajność pracy :)

Młodsi pobierający nauki, powinni wakacje spędzać tak, by dać odpocząć ciału i duchowi
:) :) :)

dodam jeszcze, wakacje są też po to, by odpoczęła głowa (rozum) od nauki i nauczycieli

:lol: :lol: :lol:
Ostatnio edytowano 26.02.2012 16:32 przez bonar, łącznie edytowano 1 raz
bodzios
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bodzios » 25.02.2012 19:37

Potwierdzam - NIE DA SIĘ :hearts: :evil:
kamil1929
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil1929 » 26.02.2012 07:42

Nie da sie ale ja bede chyba musial :cry:
Nadialena
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nadialena » 29.02.2012 17:45

Ciężko jest przeżyć bez wakacji, chociaż zdarzało mi się. Ale od czasu kiedy po raz pierwszy odwiedziłam Chorwację nie wyobrażam sobie wakacji aby TAM nie pojechać. Jak ja tęsknię za moim miejscem w Chorwacji !
raf81
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) raf81 » 10.03.2012 10:51

Arek napisał(a):Też zadaję sobie takie pytanie...

Przez ostatnie 2 lata rozbisurmaniliśmy się co nieco spędzając urlop lipcowy w Cro, a sierpniowy nad Bałtykiem. Jeśli rozpoczniemy budowę to pewnikiem urlopu nie będzie i na własnej skórze przekonam się jak to jest.

Przez budowę domu 5 lat bez urlopów w weekend nad polskie morze i to wszystko ale cel uświęca środki. Dom mamy, teraz jest czas na wakacje w CRO. :)
Marcin82
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin82 » 10.03.2012 12:09

Na dniach rusza budowa Naszego domku,więc z Chorwacji w tym roku nici :cry: W planach tydzień w Szklarskiej Porębie,i to by było na tyle :wink:
Nawiązując do tematu,gdy zaczynałem swoją karierę kucharza w 2000 roku,przez siedem lat nie byłem na żadnym urlopie :lol: Moim skromnym zdaniem,da radę przeżyć bez wakacji,aczkolwiek na pewno jest ciężko.Z drugiej strony,życie ucieka Nam tak szybko,dlatego czasami nie warto rezygnować z przyjemności :wink: Wiadomo są rzeczy których nie da się przeskoczyć,ale jeśli pojawia się jakaś mała szansa na wypad,trzeba tak kombinować by tą szansę wykorzystać.

PS.Wszystkim obecnym na forum,życzę jak najmniej takich rozmyślań jak w tym temacie.Abyśmy każdego roku mieli nieograniczone możliwości wyjazdu do Chorwacji :)
Nolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nolo » 11.03.2012 17:15

Nadialena napisał(a):Ciężko jest przeżyć bez wakacji, chociaż zdarzało mi się. Ale od czasu kiedy po raz pierwszy odwiedziłam Chorwację nie wyobrażam sobie wakacji aby TAM nie pojechać. Jak ja tęsknię za moim miejscem w Chorwacji !

Podzielam w 100% tą opinię-:)
Katrina
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katrina » 20.03.2012 11:53

Może i się da żyć, ale co to za życie...

Nasza rodzinka żyje od Chorwacji /wakacji/ do Chorwacji /wakacji/.

Remont łazienki przekładamy już któryś raz z kolei.
Bo umyć się mamy gdzie, szału ni ma, ale co tam...
musimy gdzieś pojechać, zobaczyć kawałek świata - tym żyjemy :D
Ostatnio edytowano 21.03.2012 09:01 przez Katrina, łącznie edytowano 1 raz
Nadialena
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nadialena » 20.03.2012 19:35

:lol: :lol: :lol:
Katrina - my dokładnie tak samo z tą nieszczęsną łazienką :lol:
W tym roku znowu, i łazienka i Chorwacja chodzą nam po głowie. Zobaczymy :roll:
malina1959
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) malina1959 » 20.03.2012 20:41

Dopóki nie wyjedzie się na urlop do Cro, to daje się wytrzymać, choć jest przykro. Ale jak już się zaliczy Chorwację to po prostu porażka :cry:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.03.2012 23:49

Nic tylko hurtownię budowlaną otwierać :)
W tamtym roku nie byłem więc jak widać da się. W tym mam urlop z tamtego i tego roku :)54 dni, aż mnie korci, żeby na tyle do Cro jechać.
Nadialena
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nadialena » 21.03.2012 17:23

54 dni urlopu 8O i 54 dni w Chorwacji???
Zazdroszczę. I życzę udanych wakacji 8)
nur
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) nur » 21.03.2012 18:23

Odkąd pamiętam nie było roku bez urlopu w najgorszym wypadku był wyjazd na działkę nad jezioro nie wyobrażam sobie nie odpocząć od pracy mam nadzieje ze nigdy nie będę musiał się przekonać jak to jest bez urlopu i tego życzę wszystkim
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 21.03.2012 19:29

Nadialena napisał(a)::lol: :lol: :lol:
Katrina - my dokładnie tak samo z tą nieszczęsną łazienką :lol:

Jakaś plaga z tymi łazienkami. :wink:
Ja właśnie w wolnych chwilach zbijam kafelki. W maju kompleksowy remont ( wcześniej nie mogę). Do Chorwacji, jak co roku zdążę pojechać.
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Czy da się przeżyć bez wakacji? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone