W Dobra Voda w restauracjach cevapi, pljeskavica + frytki + surówka kosztują 5 E, gulasz 4E, zupy 1,5 - 2,5 E.
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
sneer napisał(a):Faktycznie, Petrovac ma na forum "dobrą prasę" którą generuje kolega mike_Ale muszę przyznać, że i na mnie ta mieścina zrobiła całkiem dobre wrażenie (choć na długo tam nie zawitałem), Dobra Voda podobała mi się już nieco mniej (choć kolor wody był piękny). Osobiście jeśli ponownie zawitam do Czarnogóry, to tym razem będę szukał miejscówki bliżej Budvy, która wyjątkowo mnie ujęła, zaś rejony położone bliżej Albanii (Sutomore, Bar, Dobra Voda, Utjeha, Ulcinj) tym razem odpuszczę (gdyż ujęły mnie znacznie mniej
. Ale to tylko moje zdanie.
.png)
ozim napisał(a):Sneer - dzięki za kilka słów i swoją opnię. Doskonale wiem, że kolega mike_ promuje tutaj swoje apartamenty w Petrovac - jednak sama miejscowość może się spodobać - wygląda na nie za małą/nie za dużą. O Dobrej Vodzie zdania nie mam niestety prawie żadnego, natomiast o innych miejscowościach (oprócz tych wartych zobaczenia - z przewodników) nie mam już w ogóle żadnej opinii... stąd piszę tutaj w celu nabycia wiedzyproszę o opinie, zdjęcia, plusy, minusy.
.png)
andeo napisał(a):Ozim,my rok temu podobnie spędziliśmy czas...5 dni w Czarnogórze(Petrovac) i 5 dni na Peljeścu.
Tu moja relacja ,może coś się przyda
duzo-czarnogory-i-odrobina-chorwacji-2014-t47016.html
W Petrovacu warto zwrócić uwagę czy apartman znajduje się niżej czy wyżej,my mieliśmy wysoko i zejście do miasta było nie na nasze siłyJak coś to pytaj,chętnie odpowiem.
My Petrovac potraktowaliśmy jako bazę wypadową ,noclegową...plaża bardzo oblegana ,ale są sklepy,kawiarnie,restauracje...niczego tam nie brakuje,możecie się przejść na plażę Perazica Do tunelami lub podjechać tam samochodem.
.png)
.png)
mike_ napisał(a):andeo napisał(a):Ozim,my rok temu podobnie spędziliśmy czas...5 dni w Czarnogórze(Petrovac) i 5 dni na Peljeścu.
Tu moja relacja ,może coś się przyda
duzo-czarnogory-i-odrobina-chorwacji-2014-t47016.html
W Petrovacu warto zwrócić uwagę czy apartman znajduje się niżej czy wyżej,my mieliśmy wysoko i zejście do miasta było nie na nasze siłyJak coś to pytaj,chętnie odpowiem.
My Petrovac potraktowaliśmy jako bazę wypadową ,noclegową...plaża bardzo oblegana ,ale są sklepy,kawiarnie,restauracje...niczego tam nie brakuje,możecie się przejść na plażę Perazica Do tunelami lub podjechać tam samochodem.
no to mam dla ciebie na przyszły sezon fajne mieszkano tuż przy plaży, gdzieś tak 80 metrów od plaży w Petrovac i 20 minut od Perazica spacerem, 20 metrów od Voli starego, mieszkanie ma wysoki standard i jest świeżo wyremontowane zmieści się tu max troje dorosłych i dwójka dzieci w dwóch pokojach, jest też widok na morze i góry z tarasu na dachuJest zmywarka, indukcyjna kuchenka, klima, ładne płytki na ścianach, tv LCD, itp
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора