Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Cropelkowe Rodzinne Radyjko

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.05.2012 21:05

Miecia napisał(a):
agapi napisał(a):Lepiej nie piszmy wiecej bo sie okaze ,ze jutro wszystkich Kuzynow z Radyjka ''wywieje'' ..... :lol:

hm.....znaczy - wystraszymy towarzystwo :wink: :lol:

coz....ja nie wiem ...moze Kuzynowie az tacy strachliwi nie sa ale...te stringi....hmmm... :lol: :lol: :lol:
bblu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bblu » 23.05.2012 21:06

Czy w Z-Z są to oczy :?: :?: :?:
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 23.05.2012 21:07

agapi napisał(a):
Miecia napisał(a):
agapi napisał(a):Lepiej nie piszmy wiecej bo sie okaze ,ze jutro wszystkich Kuzynow z Radyjka ''wywieje'' ..... :lol:

coz....ja nie wiem ...moze Kuzynowie az tacy strachliwi nie sa ale...te stringi....hmmm... :lol: :lol: :lol:

toć przeca nie w kalesonach :wink: :lool:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.05.2012 21:08

ebolec napisał(a):Zawsze muzyczka Radyjka mi się podoba, ale dzisiaj to wyjątkowo nawet. Oczy się już same zamykają, ale na razie trwam. Ładne, a nawet bardzo te dzisiejsze nutki :D

chyba trza cosik na ...pobudzenie..(zeby... zamykanie oczow powstrzymac) :lol: :wink:
...moze DJ Januszek zaraz do szafy luknie i cos ...pobudzajacego wyciagnie... :idea: :wink:
jolek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jolek » 23.05.2012 21:10

agapi napisał(a):no toz sie zawiodlam... :cry: a myslalam, ze Mariusz pierwszy sie zadeklaruje... :? :D

Mariusz ma swoją solenizantkę...bez przesady, żeby się ogólnie obnażał z uczuć :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.05.2012 21:10

Miecia napisał(a):
agapi napisał(a):
Miecia napisał(a):

absolutnie kalesony odpadaja.... :!: ale wiesz Miecia te stringi takie .....niewygodne,bo sie ''wpijaja'' w....
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 23.05.2012 21:12

agapi napisał(a):
Miecia napisał(a):
agapi napisał(a):
Miecia napisał(a):

absolutnie kalesony odpadaja.... :!: ale wiesz Miecia te stringi takie .....niewygodne,bo sie ''wpijaja'' w....

toż ten raz może się który poświęcić :wink: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.05.2012 21:12

jolek napisał(a):
agapi napisał(a):no toz sie zawiodlam... :cry: a myslalam, ze Mariusz pierwszy sie zadeklaruje... :? :D

Mariusz ma swoją solenizantkę...bez przesady, żeby się ogólnie obnażał z uczuć :wink:

no tak....tu i tam chyba nie za bardzo dalby rade.... :? :lol:
ZAJEC
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZAJEC » 23.05.2012 21:13

Ja tam mogie na te rurkie wskoczyć,nawet zwis ozdobny męski luzem zaprezentujem,ale pod warunkiem ,ze Metaxy solenizantka jutrzejsza zapoda :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.05.2012 21:14

Miecia napisał(a):
agapi napisał(a):
Miecia napisał(a):
agapi napisał(a):
Miecia napisał(a):

toż ten raz może się który poświęcić :wink: :lol:

Ty Miecia ...a moze w poczatkowej fazie ...moglyby byc ......ogrodniczki??? :wink: :lol:
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 23.05.2012 21:20

Janisz gra te serenady.....a ja mam problemy z pisaniem....
Kasiu, Zbyszek chce na ochotnika na rurkę......ale nie wiem czy przed, czy po Metaxie :wink: :lol:
Ostatnio edytowano 23.05.2012 21:21 przez ASIULA HK, łącznie edytowano 1 raz
ZAJEC
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZAJEC » 23.05.2012 21:21

ale serenada i serenada :wink:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 23.05.2012 21:21

ZAJEC napisał(a):Ja tam mogie na te rurkie wskoczyć,nawet zwis ozdobny męski luzem zaprezentujem,ale pod warunkiem ,ze Metaxy solenizantka jutrzejsza zapoda :wink:

I co kuzynki na tą propozycję ? :lol:
bblu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bblu » 23.05.2012 21:21

Na mnie już czas. Laku noć. :papa:
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 23.05.2012 21:23

maniust napisał(a):
ZAJEC napisał(a):Ja tam mogie na te rurkie wskoczyć,nawet zwis ozdobny męski luzem zaprezentujem,ale pod warunkiem ,ze Metaxy solenizantka jutrzejsza zapoda :wink:

I co kuzynki na tą propozycję ? :lol:

no czekam na odpowiedź - przed czy po Metaxie :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka

Cropelkowe Rodzinne Radyjko - strona 1701
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone