pobiłyście mnie na głowę
Miecia napisał(a):agapi napisał(a):Miecia ciagle szmatki zmienia to i poszlam w jej slady...
no....to całkiem niezłe te ślady Ci wyszły![]()
.png)
agapi napisał(a):Skoro jutro Mieci swieto to mam nadzieje ,ze Kuzynowie... stana ...na wysokosci zadania i cos...zorganizuja...![]()
.png)
agapi napisał(a):Miecia napisał(a):agapi napisał(a):Miecia ciagle szmatki zmienia to i poszlam w jej slady...
no....to całkiem niezłe te ślady Ci wyszły![]()
siem uczem od mistrzyni przecie!:)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):agapi napisał(a):Skoro jutro Mieci swieto to mam nadzieje ,ze Kuzynowie... stana ...na wysokosci zadania i cos...zorganizuja...![]()
Ja szykuję niespodziankę, ale o tym dzisiaj cicho sza
bblu napisał(a):agapi napisał(a):Slysze ,ze jutro bedziemy zas swietowac...![]()
![]()
Skoro jutro Mieci swieto to mam nadzieje ,ze Kuzynowie... stana ...na wysokosci zadania i cos...zorganizuja...![]()
Jutro od Kuzynów napewno same niespodzianki dla solenizantek
.png)
agapi napisał(a):bblu napisał(a):agapi napisał(a):Slysze ,ze jutro bedziemy zas swietowac...![]()
![]()
Skoro jutro Mieci swieto to mam nadzieje ,ze Kuzynowie... stana ...na wysokosci zadania i cos...zorganizuja...![]()
Jutro od Kuzynów napewno same niespodzianki dla solenizantek
no to znaczy zem nie doczytala ...to jeszcze jakas jutro druga solenizantke mamy???
wybaczcie, zatem wracam do poczatku dnia...
Miecia napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):agapi napisał(a):Skoro jutro Mieci swieto to mam nadzieje ,ze Kuzynowie... stana ...na wysokosci zadania i cos...zorganizuja...![]()
taaaa......, 20 wyrazów po polsku i chorwacku w Z-Z![]()
.png)
agapi napisał(a):Miecia napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):agapi napisał(a):Skoro jutro Mieci swieto to mam nadzieje ,ze Kuzynowie... stana ...na wysokosci zadania i cos...zorganizuja...![]()
taaaa......, 20 wyrazów po polsku i chorwacku w Z-Z![]()
Asia...a moze ...jutro...jakis Kuzyn na rurke wskoczy.....![]()
![]()