ZAJEC napisał(a):Kasiu można szybciej ,wybierzmujemy Cie tylko imie wybierz
Agnieszki juz bylo???
ZAJEC napisał(a):Kasiu można szybciej ,wybierzmujemy Cie tylko imie wybierz
.png)
agapi napisał(a):ZAJEC napisał(a):Mariusz nema problema,czego to człowiek nie jest w stanie zrobić dla gwiazdki
...a mnie do kajecika to Zbysiu by tam wpisac nie mogl?:).....co prawda do listopada jeszcze daleko ale jak sie kolejka zrobi ...to sie nie dopcham....

.png)
maniust napisał(a):Miecia napisał(a):o nie, nie..... ja lubię niespodzianki....Ty wybierzesz a ja posłucham
Ok .....to wybrałem dla ciebie tytuły od trzech Pań![]()
Razmazena , Haljnica od satena i Lambada ......tylko tą ostatnią Asiu musisz dla nas zatańczyć
Janusz Bajcer napisał(a):agapi napisał(a):ZAJEC napisał(a):Mariusz nema problema,czego to człowiek nie jest w stanie zrobić dla gwiazdki
...a mnie do kajecika to Zbysiu by tam wpisac nie mogl?:).....co prawda do listopada jeszcze daleko ale jak sie kolejka zrobi ...to sie nie dopcham....
Do listopada to koko spoko, żółwim krokiem zdążysz![]()
![]()
Miecia napisał(a):maniust napisał(a):Miecia napisał(a):o nie, nie..... ja lubię niespodzianki....Ty wybierzesz a ja posłucham
Razmazena , Haljnica od satena i Lambada ......tylko tą ostatnią Asiu musisz dla nas zatańczyć
ło w mordętoś mi tera dowalił do pieca
![]()
.png)
agapi napisał(a):Miecia napisał(a):maniust napisał(a):Miecia napisał(a):o nie, nie..... ja lubię niespodzianki....Ty wybierzesz a ja posłucham
ło w mordętoś mi tera dowalił do pieca
![]()
dziekuj Bogu,ze o stringach nic nie powiedzial ...znaczy...tanczenie mamy juz przecwiczone...zle nie bedzie ...podepre Cie ..duchowo jakby co...sie nie martw!![]()
maniust napisał(a):Jestem za !jolek napisał(a):Jutro Asia organizuje audycję na życzenie. Jest zgoda?
.png)
maniust napisał(a):Miecia napisał(a):o nie, nie..... ja lubię niespodzianki....Ty wybierzesz a ja posłucham
Razmazena , Haljnica od satena i Lambada .....