A dwa - nie doczytałam, że dzieciak dopiero sie urodzi (skupiłam się na tym co napisał Woka), ale dzieciak taki od 3 miesięcy w górę - spokojnie nadaje się na wyjazd.
.png)
.png)
.png)
scrapp napisał(a):...ale bez zbędnego strachu i siania paniki (vide woka). .

woka napisał(a):scrapp napisał(a):...ale bez zbędnego strachu i siania paniki (vide woka). .
Bez strachu i absolutnie bez paniki. ( do tych rzeczy mam jak stąd na księżyc i z powrotem)![]()
Ja po prostu szanuję dzieci i już. Po wtóre wolę dmuchać na zimne a nie w razie problemów czy jakiegoś "nieszczęscia" mieć później wyrzuty sumienia.
Przez dziecko ważniejsze od wczasów.![]()
![]()
Podrośnie to będzie jeżdzić i na dodatek coś z tego zapamięta.
woka napisał(a):scrapp napisał(a):...ale bez zbędnego strachu i siania paniki (vide woka). .
Bez strachu i absolutnie bez paniki. ( do tych rzeczy mam jak stąd na księżyc i z powrotem)![]()
Ja po prostu szanuję dzieci i już. Po wtóre wolę dmuchać na zimne a nie w razie problemów czy jakiegoś "nieszczęscia" mieć później wyrzuty sumienia.
![]()
.png)
![]()
.png)
.png)
.png)
.png)
michael_tureck napisał(a):Powtarzam, nie mam - jeszcze - dziecka, być może zmienię zdanie (nie daj Boże)....
.png)
Bocian napisał(a):CinnamonGirl napisał(a):Mój pierwszy w życiu spacer był w 10 dniu życia a 30 lat temu mówiono...
Niemożliwe , odejmij trochę...