.png)
Krzysiekm napisał(a):Zastanówcie się na czym polega cały ten Grupon, kto tak naprawdę na tym zarabia i jakich szwindli muszą używać by nałapać naiwnych.
Radzę też poczytać wpisy "zadowolonych" przed każdą tego typu transakcją i zachować duuuużo rozsądku.Osobiście nigdy z żadnej takiej "okazji" nie skorzystam !!!
.png)
Przeczytane i tylko utwierdza mne w przekonaniu wyjazdów w ciemno.I to bez znaczenia Cro,Grecja,Bułgaria czy gdzie mnie jeszcze oczy poniosą.Jacek S napisał(a):A to czytaliście?
.png)
Krzychooo napisał(a):...No i miej świadomość, że połowa fotek reklamujących Crikvenicę pochodzi z Dalmacji...
.png)
.png)
Krzysiekm napisał(a):Zastanówcie się na czym polega cały ten Grupon, kto tak naprawdę na tym zarabia i jakich szwindli muszą używać by nałapać naiwnych.
Radzę też poczytać wpisy "zadowolonych" przed każdą tego typu transakcją i zachować duuuużo rozsądku.Osobiście nigdy z żadnej takiej "okazji" nie skorzystam !!!
.png)
Nicolae napisał(a):Krzychooo napisał(a):...No i miej świadomość, że połowa fotek reklamujących Crikvenicę pochodzi z Dalmacji...
Wysłałem im zapytanie dlaczego zamieszczają zdjęcia bez podania że nie sa to fotki z tej miejscowości - jak dostane odpowiedź to wkleje. My w tym roku rownież w ciemno (koniec czerwca-poczatek lipca). W zeszłym roku Brela (plazowałem w tej zatoczce ze skałą na zdjęciach z groupona, a spalem 150 schodów wyżej w kwaterze polecanej gdzieś na forum prze Toraca). W tym roku coś w pasie Brela-Tucepi (z wyłączeniem Makarskiej).
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne