wiola2012 napisał(a):
Też tak sobie pomyślałam, że piękne. Ale muszę przyznać, że dzisiaj Twoje zdjęcia są wyjątkowo piękne i ostre, bo wreszcie mam nowy komputer z porządnym wyświetlaczem
.png)
wiola2012 napisał(a):
Też tak sobie pomyślałam, że piękne. Ale muszę przyznać, że dzisiaj Twoje zdjęcia są wyjątkowo piękne i ostre, bo wreszcie mam nowy komputer z porządnym wyświetlaczem
.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):wiola2012 napisał(a):
![]()
![]()
Ostre powiadasz
![]()
![]()
To tak mi się skojarzyło: w ubiegłym roku wywołałam parę zdjęć w dużym formacie aby powiesić na ścianę. Mąż się im przyglądał i stwierdził, że są nieostre i że powinniśmy zmienić body fotograficzne bo pewnie stare się zużyło - co uczyniliśmy. A zimą oboje nabyliśmy okulary do czytania. I w tych okularach mąż spojrzał na wywołane zdjęcia z okrzykiem: one są ostre jak żyleta! Trzeba było od razu okulary kupić a nie body do aparatu
![]()
![]()
Ale nie ma tego złego - mamy i okulary i nowy sprzęt foto
![]()
![]()

.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Michał (mchrob) z Żoną – witamy Was Kochani!!!
To był długi wieczór z cudownymi, pełnymi pozytywnej energii i humoru ludźmi!!!
Umawialiśmy się na to spotkanie od kilku tygodni i po cichu liczyłam, że dojdzie do skutku.
Choć wiadomo, na morzu nie da się nic zaplanować.
Wasza wizyta na naszym skromnym pokładzie była dla nas zaszczytem i ogromną przyjemnością – i nie ukrywam, mam nadzieję, że uda nam się jeszcze nie raz wspólnie posiedzieć gdzieś w którymś innym chorwackim miasteczku!!!
I bardzo dziękujemy za pyszny prezent!!!![]()
![]()
![]()
Ten wieczór z Wami miał tylko jeden minus – stanowczo zbyt szybko minął!!![/color][/b]
.png)
p_majer napisał(a):No tak okulary mają swoje plusy (w zależności od wady wzroku - dodatnie lub ujemne), ale niestety w okularach czasem widać za dużo niepotrzebnych rzeczy - jakieś zmarszczki na ten przykład.
Ja na razie próbuje obyć się bez okularów - co nie dowidzę, to sobie domacam
Teraz jeszcze tylko obiektyw trzeba zmienić i będzie git .png)
"mchrob"]
To My jeszcze raz Wam dziękujemy za zaproszenie. To był cudowny wieczór.![]()
![]()
![]()
Mam nadzieję że uda się jeszcze Nam kiedyś spotkać.![]()
Cyc jak wiadomo rzecz niezbędna, ale ten domowy smalczyk to był hit wieczoru.

.png)
"croktoś"]Smalczyk jak kto lubi,czemu nie,ja już nie
![]()
Ale ta wachta z obiadem o 19.33 zasługuje na połajankę
.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Manewr odejścia jest skomplikowany – przytrzymujemy się na cumie rufowej aby odstawić dziób od nabrzeża – niestety Corazon słabo skręca na biegu wstecznym ale udaje się wyjść z tego ciasnego miejsca bez żadnego problemu.
.png)
.png)
.png)
p_majer napisał(a):Patroszenie sardynek - chyba mało przyjemne zajęcie.
Doświadczenie mam tylko w patroszeniu dorady i labraksa - ale to jednak większe gabaryty
Powrót do Nasze relacje z podróży