w tym roku dojdą dwa SUPy. I standardowo, buty, coś do chrupania, lodówko-plecak a w nim pifko
Chyba jakiś wózek muszę dokupić
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
sviva napisał(a):Ło ludzie. Wy szczęśliwi, którzy małych dzieci nie macie
U nas: parasol, namiot plażowy dla dzieci, dmuchane (kółka, pontonik, materac, piłka, motylki) zabawki (łódeczki do puszczania, jakieś wiadro, łopatka itd), picie, owoce, coś do przekąszenia, ręczniki, maty, leżak. I bym zapomniał. Butla piwa dla mnie
.png)
fly napisał(a):sviva napisał(a):Ło ludzie. Wy szczęśliwi, którzy małych dzieci nie macie
U nas: parasol, namiot plażowy dla dzieci, dmuchane (kółka, pontonik, materac, piłka, motylki) zabawki (łódeczki do puszczania, jakieś wiadro, łopatka itd), picie, owoce, coś do przekąszenia, ręczniki, maty, leżak. I bym zapomniał. Butla piwa dla mnie
...to tylko dwa razy, pierwszy raz z auta na początku urlopu, i drugi raz na koniec, tak to zostaje ten ekwipunek na plaży wieczorem poobkładany kamieniami. Oczywiście spożywka codziennie świeża, alkoholu na plaży raczej nie pije,
... i mam jeszcze popielniczkę-nie petuje dookoła, ani do butelek lub puszek po napojach.
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Kupił ktoś w Polsce (lub z szybką dostawą) i użytkował dobrej jaskosci żagiel plażowy?
Coś w tym stylu? https://m.pl.aliexpress.com/item/400126 ... t=Pc2Msite
Kusi mnie to rozwiazanie, bo wydaje się wygodniejsze niż parasol.
.png)
.png)
.png)