Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Arek
Koneser

Postnapisał(a) Arek » 17.12.2009 12:33

Pozostaje tylko liczyć, że któryś z klientów da kalendarz. Aktualny naturlich. Znaczy na przyszły rok.
weldon
Legenda

Postnapisał(a) weldon » 17.12.2009 12:39

JacYamaha napisał(a):Dlatego podzieliłem się tą radością z Wami.
Ooooo, kalendarz jako dobro najwyższe jest w tym roku reglamentowany.
Tylko namaszczeni przez Zarząd dostają.
... no i ci, co się do Lubelskiego o przesyłkę zwrócili ... :wink:

A ja, jutro, wigiliję firmową organizuję, co, prawdopodobnie,
smutkiem, a z pewnością głowy bólem, w sobotę napawać mnie będzie,
czym, pewnie, poskarżyć się nie omieszkam.

Tak to już jest z tym karpikiem ...
Arek
Koneser

Postnapisał(a) Arek » 17.12.2009 12:41

Arek
Koneser

Postnapisał(a) Arek » 17.12.2009 15:17

Kurcze, zdążyłem popsioczyć, a tu taki nius !!!!

Bony nam dadzą :D

Własnym oczom i uszom nie wierzę
mutiaq
Cromaniak

Postnapisał(a) mutiaq » 17.12.2009 16:15

Cieszę się, bo dostałam katalog z "mojego" biura, z którym co roku jeździłam.
Katalog z wakacjami 2010.
Chorwacja też tu jest...
Smuci mnie tylko to, że nie będzie mi dane wyjechać nigdzie w wakacje, bo się urządzamy :/ i jesteśmy spłukani :(
hajduczek
Cromaniak

Postnapisał(a) hajduczek » 17.12.2009 20:41

Arek napisał(a):Kurcze, zdążyłem popsioczyć, a tu taki nius !!!!

Bony nam dadzą :D

Własnym oczom i uszom nie wierzę

ja też :D 300 zł.....no i paczkę smakołyków dla mnie w fajnym pudełku....i druga dla córci w większym pudełku

ale to zeszłotygodniowa radość :wink:
wczorajsza....duża radość ...informacja o styczniowej (dodatkowej) premii dla wszystkich pracowników za dobre wyniki firmy w roku 2009.....1000ZŁ :D :D :D

dzisiejsza....ogromna....największa radośc....dokonana rezerwacja "Hr 2010" www.e-gify.pl).gif" alt="Obrazek" /> www.e-gify.pl).gif" alt="Obrazek" /> www.e-gify.pl).gif" alt="Obrazek" />
kleeberg
Koneser

Postnapisał(a) kleeberg » 17.12.2009 23:12

Zajeździłem pompę wodną w swoim fokusie Obrazek Jeszcze przed świętami do
wymiany..Obrazek
Takie niby drobnostki, a potrafią wkurzyć....
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 18.12.2009 00:11

mutiaq napisał(a):Smuci mnie tylko to, że nie będzie mi dane wyjechać nigdzie w wakacje, bo się urządzamy :/ i jesteśmy spłukani :(

ale za to będziecie urządzeni i to powinno cieszyć :wink: my podobnie, na razie tylko plany by zaatakować góry . . autka trza zmienić, może kogoś odwiedzić. . . jest jeszcze Kostrzyn i folkowa :twisted: Pozdrav
mutiaq
Cromaniak

Postnapisał(a) mutiaq » 18.12.2009 00:15

pasażer napisał(a):
mutiaq napisał(a):Smuci mnie tylko to, że nie będzie mi dane wyjechać nigdzie w wakacje, bo się urządzamy :/ i jesteśmy spłukani :(

ale za to będziecie urządzeni i to powinno cieszyć :wink: my podobnie, na razie tylko plany by zaatakować góry . . autka trza zmienić, może kogoś odwiedzić. . . jest jeszcze Kostrzyn i folkowa :twisted: Pozdrav

Kostrzyn.... Kostrzyn.... no też to w planach mamy.... :twisted:
Ale się zobaczy.... :roll:
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 18.12.2009 00:21

mutiaq napisał(a):Kostrzyn.... Kostrzyn.... no też to w planach mamy.... :twisted:

Tego najlepiej nie planować. . . wojenna narada dwa dni przed i w drogę :twisted:
mutiaq
Cromaniak

Postnapisał(a) mutiaq » 18.12.2009 12:16

pasażer napisał(a):
mutiaq napisał(a):Kostrzyn.... Kostrzyn.... no też to w planach mamy.... :twisted:

Tego najlepiej nie planować. . . wojenna narada dwa dni przed i w drogę :twisted:

Trzeba zaplanować.... ale wolne w pracy na weekend ;)
mutiaq
Cromaniak

Postnapisał(a) mutiaq » 18.12.2009 18:59

Bocian napisał(a):Nie no mutiaq, raptem dwie paczki, taniocha... :):) Dobrze, że jest wycięty z tyłu, przy upadkach na plecy gdy głowa leci do tyłu można się zgilotynować :) Z tym , że na plecy bardziej na desce się robi zwałki.

W sumie to nie wiem do dzisiaj, czy chodziło Ci, że tanio, czy że nie ;)
Tak mnie to nurtuje :lool: :lool: Pozdrawiam ;)
Jutro będzie testowanie, musze wyrżnąć z raz :wink: :wink: :wink:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 18.12.2009 19:04

W sumie to myślałem , że drogo, ale jak się bujnąłem po sklepach w poszukiwaniu spodni dla syna i popatrzyłem na ceny kasków to stwierdziłem, że taniocha :) Jest tyle teraz fajnych kasków, tylko ceny dość wysokie, za fajny garnek trzeba dać ok 500 PLN. Co do wyrżnięcia to co najmniej 3 razy :) Raz to może Cie przypadkowo ochronić, drugi raz to już raczej pewność że jest ok a trzeci raz dla upewnienia się... :)
mutiaq
Cromaniak

Postnapisał(a) mutiaq » 18.12.2009 19:10

No właśnie zastanawiałam się czy to była ironia, czy nie wiesz po ile kaski teraz są ;)
Za 500zł, to widziałam takie, że wolałam nawet nie przymierzać, jeszcze okazałoby się, że super leży i takie tam :D
Znając życie to mi jutro kijki złamią..
Mam 3 w tej chwili, że niby jeden na zapas wożę, z poprzedniego kompletu, który mi własnie złamali na stoku..
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 18.12.2009 19:36

Generalnie nie interesowałem się z takich samych powodów co Ty nie przymierzasz :) Odkąd kupiłem swojego Złego Porucznika ciesze się , że go mam i parę razy się przydał :) Ale jak to każdy facet wzrokowiec i gadżeciaż co nowego widzę to oczy cieszy :) Te ze 5 paczek to już górna półka.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 223
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone