Mój przyjazd na Pag przesunął się o jeden dzień w prawo, chyba se zrobię dłuższy stop na Węgrzech jak się Czesi nie otworzą

.png)
dids76 napisał(a):sito_zabrze napisał(a):
Myszkowice pod Pyrzowicami , bedziemy podziwiali F16 i inne 737![]()
Jak dostaniemy to bierzemy kredyt , chociaż mamy juz po 4 dychy i moze być problem
Spoko, brałem jak miałem 39lat i dostałem na 25lat bez problemu![]()
.png)
razpol napisał(a):dids76 napisał(a):sito_zabrze napisał(a):
Myszkowice pod Pyrzowicami , bedziemy podziwiali F16 i inne 737![]()
Jak dostaniemy to bierzemy kredyt , chociaż mamy juz po 4 dychy i moze być problem
Spoko, brałem jak miałem 39lat i dostałem na 25lat bez problemu![]()
My po 37 lat i jutro podpisanie umowy kredytowej też na 25 lat.Ale faktycznie, teraz okres ogólnie średni ze strony banków.
anakin napisał(a):Ktoś.![]()
pääkäyttäjä napisał(a):W jakim terminie się wybierasz?
sito_zabrze napisał(a):
My jeszcze nie byliśmy nawet w banku.
Działka kupiona za gotówkę.
Zostanie jeszcze kasa na pozwolenia, media, oczyszczalnie itp.
Bedziemy potrzebowali ok. 300k krechy , najlepiej na 30 lat
.png)
razpol napisał(a):pääkäyttäjä napisał(a):Znajomi budowlańcy (drogowiec i konstrukcje) mówią że lepiej se gotowca poszukać bo przy budowie można nerwy stracić...
Jako drogowiec tak właśnie zrobiłem.
.png)
sito_zabrze napisał(a):razpol napisał(a):pääkäyttäjä napisał(a):Znajomi budowlańcy (drogowiec i konstrukcje) mówią że lepiej se gotowca poszukać bo przy budowie można nerwy stracić...
Jeśli dostaniemy krechę to zamawiamy gotowca który powstanie w 3 miesiące

.png)
Jeśli macie 40 lat to na 30lat raczej problem. Liczy się czas do emerytury osoby, która ma do niej najbliżej.... No i odpowiedni wkład własny, teraz mało opcji z wkładem 10% czy żadnym..sito_zabrze napisał(a):Będziemy potrzebowali ok. 300k krechy , najlepiej na 30 lat
.png)
piekara114 napisał(a):Jeśli macie 40 lat to na 30lat raczej problem. Liczy się czas do emerytury osoby, która ma do niej najbliżej.... No i odpowiedni wkład własny, teraz mało opcji z wkładem 10% czy żadnym..sito_zabrze napisał(a):Będziemy potrzebowali ok. 300k krechy , najlepiej na 30 lat
boboo napisał(a):To się nazywa gorączka przedwyjazdowapääkäyttäjä napisał(a):12-24.07.pääkäyttäjä napisał(a):W jakim terminie się wybierasz?![]()
Sam ze sobą...![]()
![]()
piekara114 napisał(a):Jeśli macie 40 lat to na 30lat raczej problem. Liczy się czas do emerytury osoby, która ma do niej najbliżej.... No i odpowiedni wkład własny, teraz mało opcji z wkładem 10% czy żadnym..sito_zabrze napisał(a):Będziemy potrzebowali ok. 300k krechy , najlepiej na 30 lat
razpol napisał(a):Jako drogowiec tak właśnie zrobiłem.
sito_zabrze napisał(a):Jeśli dostaniemy krechę to zamawiamy gotowca który powstanie w 3 miesiące
.png)
razpol napisał(a):pääkäyttäjä napisał(a):Znajomi budowlańcy (drogowiec i konstrukcje) mówią że lepiej se gotowca poszukać bo przy budowie można nerwy stracić...
.png)
te kiero napisał(a):sito_zabrze napisał(a):razpol napisał(a):pääkäyttäjä napisał(a):Znajomi budowlańcy (drogowiec i konstrukcje) mówią że lepiej se gotowca poszukać bo przy budowie można nerwy stracić...
Jeśli dostaniemy krechę to zamawiamy gotowca który powstanie w 3 miesiące
To zareklamuj później tutaj lub na priva, bo my w tym samym wieku i też rozkminiamy.
---
Tymczasem poranek w BV![]()
sito_zabrze napisał(a):
My celujemy w dom Kamilek z firmy InterStyl , 260 tys PLN , na ich stronie wszystko jest opisane, maja w ofercie tylko kilka projektów i klepią je hurtowo co mi bardzo odpowiada![]()
Do tej ceny dobieramy zadaszenie tarasu za 8k i rolety na okna
Pozostaje zrobić : malowanie w środku, panele na podłogi , kuchnie i łazienkę.