.png)
elka21 napisał(a):Zjadłoby się taką ośmiorniczkę![]()

piekara114 napisał(a):U mnie już w marcu, że nie zaleca się i po powrocie przez 14 dni zakaz wejścia do firmy. Urlop i liczę na HO, a jak nie to się zobaczy... PIP informował, że takie działania są nielegalne, podobnie jak pytanie się pracowników o to gdzie się wybiera na urlop... A jak jest u Was?

.png)
.png)
.png)
Gratulacje.sito_zabrze napisał(a):Po dzisiejszej wizycie u Notariusza działka jest już oficjalnie nasza![]()
Przecież miałeś już na to plan.sito_zabrze napisał(a):Teraz zostaje ino mały problem, jak naruchać 400k na dom
sito_zabrze napisał(a):Po dzisiejszej wizycie u Notariusza działka jest już oficjalnie nasza![]()
Teraz zostaje ino mały problem, jak naruchać 400k na dom

.png)
piekara114 napisał(a):Gratulacje.sito_zabrze napisał(a):Po dzisiejszej wizycie u Notariusza działka jest już oficjalnie nasza
Przecież miałeś już na to plan.sito_zabrze napisał(a):Teraz zostaje ino mały problem, jak naruchać 400k na dom
.png)
boboo napisał(a):40 razy nie pojechać do Chorwacjisito_zabrze napisał(a):jak naruchać 400k na dom

.png)
pääkäyttäjä napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Po dzisiejszej wizycie u Notariusza działka jest już oficjalnie nasza![]()
Na co padł wybór?Teraz zostaje ino mały problem, jak naruchać 400k na dom
Kredyt?
dids76 napisał(a):sito_zabrze napisał(a):
Myszkowice pod Pyrzowicami , bedziemy podziwiali F16 i inne 737![]()
Jak dostaniemy to bierzemy kredyt , chociaż mamy juz po 4 dychy i moze być problem
Spoko, brałem jak miałem 39lat i dostałem na 25lat bez problemu![]()