Najsmutniejsze w tym wszystkim jest to że bogu ducha winni ludzie giną za indolencję polityków.
Dopóki ci politycy tego nie zrozumieją a nie zrozumieją bo przyznali by się do błędów.
To co jakiś czas będziemy słyszeli tego typu newsy.
.png)
arko2007 napisał(a):Najsmutniejsze w tym wszystkim jest to że bogu ducha winni ludzie giną za indolencję polityków.
Dopóki ci politycy tego nie zrozumieją a nie zrozumieją bo przyznali by się do błędów.
To co jakiś czas będziemy słyszeli tego typu newsy.
.png)
.png)
Ural napisał(a):Śmierć dwóch młodych polskich zaledwie 20 letnich dziewczyn - sióstr w Nicei. Przez skurwysyna Ciabatego.
Jak tu nie być Rasistą ???

walp napisał(a):Tego typu tragedie, szczególnie kiedy towarzyszą im usprawiedliwienia o naturze religijnej, ułatwiają wdrożenie podziału
na lepszych i gorszych, białych i ciapatych, a tego powinniśmy się wystrzegać.
.png)
.png)
.png)
walp napisał(a):Ja nie sadzę, że terroryści wystartowaliby z Beskidów na paralotniach i zaatakowali uczestników ŚDM.![]()
Jednak taki paralotniarz, robiąc fotki, kręcąc film itp. mógłby się zamotać i spaść, wywołując panikę.![]()
Wszystko, co wpłynie tam na zwiększenie bezpieczeństwa mojej dziatwy - cieszy mnie.
.png)
Bea.ta napisał(a):Z Żarem jestem związana od wczesnych swoich lat, uwierz to bardzo długo i nie zdarzyło się, żeby taki paralotniarz (czy nawet wcześniej lotniarz) wystartował z Żaru i doleciał w do Krakowa![]()
to raz ,,, a dwa - Tamara tam pisze o kursach dla początkujących, gdzie ludzie tyłkami tłuką po stoku, bez szansy na oderwanie się wyżej.
.png)

.png)
Kiepura napisał(a):Ale bez problemów lotniarz doleci do Wadowic. A tam też będą tłumy.
Trudne do wyobrażenia ? Równie trudne jak to, że gość dowożący lody będzie jeździł slalomem po pieszym deptaku.
Kiepura napisał(a):Jak dla kogoś problemem jest zamknięcie na parę dni możliwości latania proponuje zapoznać się jakie obostrzenia będą w tym czasie w Krakowie.