romuald22 napisał(a):ale mój młody właśnie wrócił z praktycznego egzaminu na prawo jazdy. Zdał za pierwszym razem.
Gratuluję
.png)
romuald22 napisał(a):Chyba wypije z nim piwo.
.png)
romuald22 napisał(a):Nie lubię być wylewny na forumie ale mój młody właśnie wrócił z praktycznego egzaminu na prawo jazdy. Zdał za pierwszym razem. Chyba wypije z nim piwo.
JackDaniels;) napisał(a):walp napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):Po wczorajszej wizycie w NSO.
Okazało się że sprawcą całego zamieszania jest delikatnie mówiąc pierd..... Kuna
Strasznie wysoki kurs tej kuny.
Ale szczerze współczuję.
E tam 21 lipca jestem umówiony na serwis tak są zawaleni robotą, 19 dni będą mieli na dopieszczenie wozidełka przed wyjazdem do crolandiiod dziś nienawidzę kun
.png)
maniust napisał(a):Od listopada 2014 to już trzecia szyba pizła od kamienia![]()
![]()
![]()
.......idzie się pochlastać , co za gówno wstawiają w tym Nordglassie .
Dzwonię więc do ALIANZ , zgłaszam szkodę i się upieram że nie chcę już tego gówna z Nord.... tylko wstawiam Peziota do Aso i ma być oryginalna , na to mi babka mówi że ubezpieczyciel się na to nie zgadza , bo mają podpisaną umowę z Nord......
weldon napisał(a):Jeden z największych aktorów epoki ... Lawrence z Arabii, Trzynasty wojownik, Hidalgo ... - te powinieneś znać.
.png)
ASIULA HK napisał(a):weldon napisał(a):Jeden z największych aktorów epoki ... Lawrence z Arabii, Trzynasty wojownik, Hidalgo ... - te powinieneś znać.
Bo to widać, tylko My pamiętamy...[*]