Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 30.06.2015 18:16

gusia-s napisał(a):Córuś się łobroniła na 5 :)

Gratulacje :P
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 01.07.2015 07:56

gusia-s napisał(a):Córuś się łobroniła na 5 :)

Gratki :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.07.2015 10:50

Płyn w DPF-ie się skończył :| bez ASO chyba się nie obejdzie :? he he dobrze że przed wyjazdem, bo całkiem o nim zapomniałem :P
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 03.07.2015 20:50

Nie wiem czy się cieszyć , smucić czy też wstydzić ale zgadłem 13 rodzajów...na 15. :oops: :)
http://deser.pl/deser/13,143462,5473,Ro ... .html#Prze
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.07.2015 21:32

Hmmm... :roll:

Obrazek

przy Dżinach pomyliłem tylko butelki, byłoby 15/15 :mrgreen:
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 04.07.2015 19:03

Czy słusznym nie byłoby złożyć deklarację do klubu AA Panowie :roll: :roll: :roll:
slavko.v
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slavko.v » 04.07.2015 19:24

MNie zasmucił Pan Bojarczuk, po na moim wątku, znowu mnie krytykuje, ale nie mogę się dać sprowokować... bo jak bym napisał co o nim myślę, to admin by mnie wyrzucił z cro.pl
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 05.07.2015 05:37

Zapewne byłoby i vice versa dlatego najlepiej nie opowiadać na jego posty bo nic one nie wnoszą.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.07.2015 08:45

JackDaniels;) napisał(a):
JackDaniels;) napisał(a):Płyn w DPF-ie się skończył :| bez ASO chyba się nie obejdzie :? he he dobrze że przed wyjazdem, bo całkiem o nim zapomniałem :P

Po wczorajszej wizycie w NSO.
Okazało się że sprawcą całego zamieszania jest delikatnie mówiąc pierd..... Kuna :evil: haratnęła mi gumowy przewód dolotowy powietrza, i przewody w głównej wiązce elektrycznej, do filtra cząstek stałych DPF i przewód do EGR-a i coś tam jeszcze, dlatego zapaliła się choinka kontrolek na zegarze, i auto powyżej 2500 obrotów wchodzi w tryb awaryjny. Mam nadzieje że nic więcej nie wyjdzie ale to już przy dokładniejszym sprawdzeniu podczas naprawy.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 09.07.2015 08:52

JackDaniels;) napisał(a):Po wczorajszej wizycie w NSO.
Okazało się że sprawcą całego zamieszania jest delikatnie mówiąc pierd..... Kuna

Strasznie wysoki kurs tej kuny. :mrgreen:

Ale szczerze współczuję.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.07.2015 08:58

walp napisał(a):
JackDaniels;) napisał(a):Po wczorajszej wizycie w NSO.
Okazało się że sprawcą całego zamieszania jest delikatnie mówiąc pierd..... Kuna

Strasznie wysoki kurs tej kuny. :mrgreen:

Ale szczerze współczuję.

E tam 21 lipca jestem umówiony na serwis tak są zawaleni robotą, 19 dni będą mieli na dopieszczenie wozidełka przed wyjazdem do crolandii :mrgreen: od dziś nienawidzę kun :evil:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 09.07.2015 09:21

Od listopada 2014 to już trzecia szyba pizła od kamienia :evil: :evil: :evil: :evil: .......idzie się pochlastać , co za gówno wstawiają w tym Nordglassie .

Obrazek

Dzwonię więc do ALIANZ , zgłaszam szkodę i się upieram że nie chcę już tego gówna z Nord.... tylko wstawiam Peziota do Aso i ma być oryginalna , na to mi babka mówi że ubezpieczyciel się na to nie zgadza , bo mają podpisaną umowę z Nord...... , no tak się wkurw....... ile jeszcze tych szyb będę wymieniać. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Chyba se kratę założę , jak miały Zomowozy........ :evil: :evil:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.07.2015 09:44

maniust napisał(a):Od listopada 2014 to już trzecia szyba pizła od kamienia :evil: :evil: :evil: :evil: .......idzie się pochlastać , co za gówno wstawiają w tym Nordglassie .

Dzwonię więc do ALIANZ , zgłaszam szkodę i się upieram że nie chcę już tego gówna z Nord.... tylko wstawiam Peziota do Aso i ma być oryginalna , na to mi babka mówi że ubezpieczyciel się na to nie zgadza , bo mają podpisaną umowę z Nord...... , no tak się wkurw....... ile jeszcze tych szyb będę wymieniać. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Chyba se kratę założę , jak miały Zomowozy........ :evil: :evil:

Maniek tak już kiedyś pisaliśmy pierwszą miałem z NG porysowała się po roku :cry: drugi raz wymieniłem bez problema w ASO na oryginalną volvoską, rada zmień ubezpieczyciela na Pizetju :wink:
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 09.07.2015 13:09

maniust napisał(a):Od listopada 2014 to już trzecia szyba pizła od kamienia :evil: :evil: :evil: :evil: .......idzie się pochlastać , co za gówno wstawiają w tym Nordglassie .

A może więcej po asfalcie jeździć?
:wink:

Ps: Oczywiście nie zazdroszczę sytuacji.

EDIT:
Nie lubię być wylewny na forumie ale mój młody właśnie wrócił z praktycznego egzaminu na prawo jazdy. Zdał za pierwszym razem. Chyba wypije z nim piwo. :)
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 09.07.2015 13:29

romuald22 napisał(a):Nie lubię być wylewny na forumie ale mój młody właśnie wrócił z praktycznego egzaminu na prawo jazdy. Zdał za pierwszym razem. Chyba wypije z nim piwo. :)

Gratulacje. To masz zmiennika. :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 686
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone