.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
Fatamorgana napisał(a):Rzeczywiście..."przepiękna" ta plaża....![]()
![]()
![]()
Kupa kamoli powodujących odgniotki.
Jedyną przepiękną (jak na Cro) sprawą jest tam ten kolorek wody przy brzegu, no ale to już w zasadzie nie plaża, lecz płycizna morza.
.png)
Filipki napisał(a):Fatamorgana napisał(a):Rzeczywiście..."przepiękna" ta plaża....![]()
![]()
![]()
Kupa kamoli powodujących odgniotki.
Jedyną przepiękną (jak na Cro) sprawą jest tam ten kolorek wody przy brzegu, no ale to już w zasadzie nie plaża, lecz płycizna morza.
O ile kojarzę,a myślę,że mam rację,to 80% plaż w Cro jest kamienista.Poza tym jako croentuzjasta to myślę,że wiesz o istnieniu karimat które w zasadniczy sposób niwelują tę "niedogodność".A atrakcyjność tej plaży nie polega na jej wielkości i ilości kamieni,tylko na jej położeniu,kameralności i otoczeniu.Cóż...parafrazując.....Jedni lubią szynkę a inni salceson....Pozdrawiam i nie życzę piasku między pośladkami na jednej z ogromnych i przepięknych plaż
.png)
.png)
.png)
Josko Bulic napisał(a):Wytam Ciebe Fiilipki .Co do plaże na Lanterni ja uważam da jest pienkna a te male okrongle kamiczki som fajnisze niż pijasek.Akurat 50 razy sie kompalem na toj plaży i wiem o czym muwysz.Pozdrawliam
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne