
to



i jeszcze to

to też

i wszystko w dużych ilościach
.png)
.png)
.png)
forumka.nika napisał(a):Uzasadnij
.png)
Bocian napisał(a):forumka.nika napisał(a):Uzasadnij
To tylko moje subiektywne zdanie. Oliwa chorwacka, ta z zaufanego i dobrego źródła, czyli oliwa z oliwek, prawdziwie domowa jest bardzo smaczna. Można ją dodawać do potraw albo jeść pieczywem, najlepiej z lepinją. Nie widzę powodu aby z kraju który ma tak doskonały produkt, przywozić produkt przemysłowy i to z Grecji. Tak jak z Cro nie przewożę Imiglikosa tylko Plavca i Dingača. Ze Slavoniji nie przywożę pršutu tylko kulen. I w konobach nie jem pizzy. Generalnie staram się znaleźć takie konoby gdzie jej nie ma w jelovniku
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Na oliwę szkło musi być ciemne!!! Oliwa nie lubi światła.
.png)
