Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co myślicie o Kubicy?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 15.06.2007 21:41

[quote="Mirage"]BARDZO dobrze, że go wstrzymali. Nie ma co kusić losu. Robert powinien spokojnie odpocząć, odejść choć na chwilę myślami od tego całego szumu wokół niego. Tak sie przez moment zastanawiałem, kto bardziej "przeżył" w sensie emocjonalnym ten wypadek - on sam, czy my - kibice. [/quote
Wyobraźmy sobie siebie na jego miejscu...
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 15.06.2007 21:43

Mirage napisał(a):BARDZO dobrze, że go wstrzymali. Nie ma co kusić losu. Robert powinien spokojnie odpocząć, odejść choć na chwilę myślami od tego całego szumu wokół niego. Tak sie przez moment zastanawiałem, kto bardziej "przeżył" w sensie emocjonalnym ten wypadek - on sam, czy my - kibice.

Wyobraźmy sobie siebie na jego miejscu...
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 16.06.2007 00:29

W ogóle nie wyobrażam się na jego miejscu .Współczuje.Taki stress,i oczekiwania.
Marcysia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcysia » 16.06.2007 10:00

Widzieliście krótką migawkę z nim, chyba jak wychodził ze szpitala, albo z tych badań? Taki jakiś oszołomiony, nipozbierany.... Dobrze, że go nie dopuścili. Chociaż tłumaczą ten fakt przepisami, to jednak obciążenie samego wyścigu jesta tak wielkie, że lepiej nie ryzykować po takim wstrząsie. Czy to jest prawda, że kierowcę taki wyścig "kosztuje" około 3 -4 kg? To ja proszę o taką terapię odchudzającą!
asiakc
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) asiakc » 08.06.2008 19:34

Wracając do wątku po roku.......
Jeszcze co prawda 5 okrążeń ale Kubica jest pierwszy i ma przewagę ponad 14 sekund do następnego i to w Kanadzie :P
asiakc
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) asiakc » 08.06.2008 19:41

:lol: :lol: :lol:

Grand prix Canada - Kubica PIERWSZY
HURRA

:lol: :lol: :lol: :lol:

Prowadzenie w klasyfikacji Mistrzostw Świata F1

HURRA
beatusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) beatusia » 08.06.2008 19:49

Jak Robert wygrał to nasi też muszą;-))
asiakc
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) asiakc » 08.06.2008 19:51

Wygrali szczypiorniści, wygrał Kubica, czekamy na piłkarzy :D
binkowskig
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) binkowskig » 08.06.2008 21:08

Marcysia napisał(a):Co myślicie o Roberciku? Oglądaliście Kanadę? Wyglądało to na prawdę żałośnie....

Tak! Oglądałem dzisiaj czyli rok pó :D :D zniej i...jest dobrze i tak trzymać. :D
wikusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikusia » 08.06.2008 21:52

Też myślałam,że ten wątek do dzisiejszego zwyciestwa-Kubica jest suuuper :hearts: :!: :!: :!: jego zwycięstwo mnie tak podbudowało że łatwiej zniosłam porażkę piłkarzy(zresztą też byli dobrzy jak nigdy).Myślę,że braciom Chorwatom dołożymy i Austrii oczywiście też i wyjdziemy z grupy :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 08.06.2008 22:24

Choć za bardzo mnie takie wyścigi nie rajcują - to cieszę się jako kibic z sukcesu Polaka w każdej dyscyplinie sportu :lol:

BRAWO ROBERT :!: :lol:
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone