Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co chcecie od Św.Mikołaja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.11.2009 18:03

Bocian napisał(a):Ja bym chciał namiar na jakieś fajne miejsce na deskę w Austrii...

Jak się Mikołaj całkiem ze snu obudzi, to może da namiar :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 19.11.2009 18:13

mutiaq napisał(a):
Bocian napisał(a):Ja bym chciał namiar na jakieś fajne miejsce na deskę w Austrii...

A ja chciałabym jakiś fajny kask na dwie deski, bo w tamtym roku dwa razy wyrżnełam :roll: :twisted:
Mogą być też spodnie motocyklowe :P

Kask na dwie deski?? :) No niektórym się powodzi... :) Freesyle i freeride oddzielnie?? Kask przydatna rzecz , po upadku i zrobieniu dwóch rezonansów i 3 prześwietleń jestem szczęśliwym posiadaczem i bardzo sobie to chwalę. Od spodni wolałbym motocykl...
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 19.11.2009 19:33

Bocian napisał(a):
mutiaq napisał(a):

A ja chciałabym jakiś fajny kask na dwie deski, bo w tamtym roku dwa razy wyrżnełam :roll: :twisted:
Mogą być też spodnie motocyklowe :P

Kask na dwie deski?? :) No niektórym się powodzi... :) Freesyle i freeride oddzielnie?? Kask przydatna rzecz , po upadku i zrobieniu dwóch rezonansów i 3 prześwietleń jestem szczęśliwym posiadaczem i bardzo sobie to chwalę. Od spodni wolałbym motocykl...

Tak, dwie deski... nartowe ;)
Acha i jako początkująca narciarka wymyśliłam, żeby zakupić odblaskową kamizelkę "eLkę", że niby nauka jazdy :lool: ;)
Obrazek
A jako zadupnik motocyklowy, motocykla narazie nie potrzebuję, jeździ mi się w taki sposób dobrze, a i czasem sobie drzymnę z tyłu :wink:

Pozdrówki!
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 19.11.2009 19:42

Aaaa... czyli na boazerię... no a ja myślałem o czym innym :) Ja na desce nauczyłem się jeździć całkowicie sam a boazerii nie miałem na nogach nigdy w życiu :) Kamizelka dobra rzecz, jest się widocznym z daleka, szczególnie przy marnej pogodzie. Ważna rzecz, żeby jeździć na stokach odpowiadających swoim umiejętnościom i mieć oczy dookoła głowy. Co z tego, że ten niżej ma pierwszeństwo bo nie widzi co jest za nim jak rozpędzone 100 kilo wpadnie nam w plecy...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.11.2009 19:52

Bocian napisał(a): jak rozpędzone 100 kilo wpadnie nam w plecy...

No! No! No! :wink:

A co do prezentu... hmmm.. chyba skitoury.

Pozdrawiam
Interseal M.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 20.11.2009 07:45

mutiaq napisał(a):A jako zadupnik motocyklowy,...

Zadupnik jakoś tak...plecak to jest to :wink:
paolooo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolooo » 20.11.2009 09:03

a ja "mandat zaufania".........dożywotnio :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 20.11.2009 09:04

A ja nie wiem co bym chciał 8O :oops:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 20.11.2009 09:25

Malkontent ... :twisted:
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 20.11.2009 09:33

Bocian napisał(a):Aaaa... czyli na boazerię... no a ja myślałem o czym innym :) Ja na desce nauczyłem się jeździć całkowicie sam a boazerii nie miałem na nogach nigdy w życiu :) Kamizelka dobra rzecz, jest się widocznym z daleka, szczególnie przy marnej pogodzie. Ważna rzecz, żeby jeździć na stokach odpowiadających swoim umiejętnościom i mieć oczy dookoła głowy. Co z tego, że ten niżej ma pierwszeństwo bo nie widzi co jest za nim jak rozpędzone 100 kilo wpadnie nam w plecy...

Ja zaczęlam 2 lata temu, ale dopiero w minionym sezonie zaczęłam się czuć trochępewniej i nie wjeżdżałam w każdą zaspę jaką widziałam ;)
A właśnie 2 upadki jakie zaliczyłam, to przez jakichś buców, którzy "zbijają pionki" na stoku :evil: .
Złamali mi 2 komplety kijków i nawet nie zaproponowali odkupienia.
Śmiać mi sie chciało, bo musiałam czekać, żeby mi ktoś kijki kupił, bo inaczej nie zjechałabym ;)
Jeżdżę w Laskowej pod Krakowem i w mojej ulubionej Białce - szeroko, długo i w miare płasko ;)
Pozdrówka!
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 20.11.2009 09:34

JacYamaha napisał(a):
mutiaq napisał(a):A jako zadupnik motocyklowy,...

Zadupnik jakoś tak...plecak to jest to :wink:

Dokładniej to suzukos gixeros plecakos ;)
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 20.11.2009 09:49

A ja bym już chyba chciała na emeryturę :wink: zmęczona jestem robotą :lol:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 20.11.2009 10:01

renatalato napisał(a):A ja bym już chyba chciała na emeryturę :wink: zmęczona jestem robotą :lol:

Taaaaa, tylko robić nie ma komu, kurde :lol: :wink:

A sam co bym chciał? Hmmm, człowiek tak zalatany, ze i nie myśli o sobie może dlatego rozumiem Leszka.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.11.2009 11:39

Hallo Bocian :D

Obrazek

Może TU

Pogledaj :wink: :D
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 20.11.2009 11:57

Janusz Bajcer napisał(a):Pogledaj :wink: :D

Paluszek na klawiaturze się omsknął...

Edit:
Dla jasności:
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=455558#455558
Ostatnio edytowano 20.11.2009 12:51 przez Vjetar, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Co chcecie od Św.Mikołaja - strona 34
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone