Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer napisał(a):Dla mnie pod choinkę prezenty przynosi Aniołek
Właśnie miałam się pytać Janusz kto u Ciebie rozdaje pod choinką prezenty Wyprzedziłeś mnie..... Madziu, a u mnie nie bardzo Mikołaj i Gwiazdor to samo. Do mnie zawsze 24.12 przychodził Mikołaj, a Gwiazdorka poznałam przez męża, który ma korzenie poznańskie.
madzia1981 napisał(a):To Gwiazdorek kiedy do Ciebie przychodzi?
Ha, z Gwiazdorkiem jest mały problem. Zawsze przekomarzałam się z mężem, że jest Mikołaj i tylko Mikołaj. A później pod choinką i tak był prezencik od Gwiazdorka. Pewno w tym roku odwiedzą mnie obydwaj Panowie.
Do mnie ani Gwiazdor, ani Mikołaj nie przychodzi Ale jak już by zawitał, to niech sprawi, że w corsie tłumik trzyma się na wieki. No i niech sprawi, że do domu dotrę przed pierwszą gwiazdką, bo do pracy muszę iść