Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ciekawy komentarz w temacie Macieja Ziętarskiego

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 02.04.2008 23:35

Piotrek_B napisał(a):
maadoox napisał(a):A ja tam Zientarskiemu nie zazdroszczę. Ani młodemu ani tym bardziej ojcu.

A kto mu zazdrości ?

Nie wiem:) wydaje mi się że niektóre komentarze w necie mogą świadczyć jeśli nie o zazdrości to napewno o zawiści.
tygrys500
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tygrys500 » 04.04.2008 12:24

Jurek napisał(a):A propos! Czy wie ktoś co dalej ze zdrowiem tego pana!!! Sprawa wyciszana? Normalna socjotechnika! Oni wiedzą, ze człek ma krótką pamięć! Ja podobną sytuację przeżyłem kilka naście lat temu. Moje córki zdążyły wejść do kamienicy, po paru sekundach w budynek uderzyło BMW!!!! Auto kierowane przez znanego sportowca w naszym mieście(żużel). Dosłownie po dwóch sekundach byliśmy z Leną w oknie i widzieliśmy kto z jakiej strony wychodzi z auta!!!!! Ja odważyłem się być świadkiem na rozprawie!!!!! I co z tego wynikło!!!! Nic !!! Pierwsze pytanie prokuratora na przesłuchaniu, a potem na sprawie było takie cytuję „ czy pan chce rozwalić żużel w Gnieźnie?” Wtedy poznałem co to są układy. Mało tego miałem zdjęcia zrobione z miejsca wypadku gdzie widać kto z jakiej strony wychodził z auta. Do dziś ich nie odzyskałem!!!!!!!!!!!!!!

Moje typy ktoś z braci Fajferów ewentualnie Cieślewicze ?
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 04.04.2008 18:41

Jurek napisał(a):A propos! Czy wie ktoś co dalej ze zdrowiem tego pana!!! Sprawa wyciszana? Normalna socjotechnika! Oni wiedzą, ze człek ma krótką pamięć! Ja podobną sytuację przeżyłem kilka naście lat temu. Moje córki zdążyły wejść do kamienicy, po paru sekundach w budynek uderzyło BMW!!!! Auto kierowane przez znanego sportowca w naszym mieście(żużel). Dosłownie po dwóch sekundach byliśmy z Leną w oknie i widzieliśmy kto z jakiej strony wychodzi z auta!!!!! Ja odważyłem się być świadkiem na rozprawie!!!!! I co z tego wynikło!!!! Nic !!! Pierwsze pytanie prokuratora na przesłuchaniu, a potem na sprawie było takie cytuję „ czy pan chce rozwalić żużel w Gnieźnie?” Wtedy poznałem co to są układy. Mało tego miałem zdjęcia zrobione z miejsca wypadku gdzie widać kto z jakiej strony wychodził z auta. Do dziś ich nie odzyskałem!!!!!!!!!!!!!!

I co ? Rozwaliłeś ten żużel ?
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 04.04.2008 19:14

hehe - przecież pisze że fotek nie odzyskał - są równi i równiejsi - to jest Polska !!! :lol:
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 06.04.2008 13:34

tygrys500 napisał(a):

Moje typy ktoś z braci Fajferów ewentualnie Cieślewicze ?[/quo

Brawo !!!!
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 06.04.2008 13:35

AndrzejJ. napisał(a):

I co ? Rozwaliłeś ten żużel ?

Pomału sam się rozwala :lol: :lol:
dsk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dsk » 19.04.2008 10:29

... mieszkam nieedaleko miejsca wypadku i dodatkowo mialem okazje widziec jak rusza spod swiatel... jechal duuuuzo za szybko na bank!!!!
maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 24.04.2008 13:58

Cóż, Maciej Żurawski to dobry piłkarz. Szkoda że rozbił swojego mercedesa;(
dsk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dsk » 24.04.2008 14:12

maadoox napisał(a):Cóż, Maciej Żurawski to dobry piłkarz. Szkoda że rozbił swojego mercedesa;(

pewnie tak ale czy to napewno ten temat???
maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 24.04.2008 14:25

dsk napisał(a):
maadoox napisał(a):Cóż, Maciej Żurawski to dobry piłkarz. Szkoda że rozbił swojego mercedesa;(

pewnie tak ale czy to napewno ten temat???

Żurawski...Ziętarski...co za różnica??? :oops: Maciej to Maciej :oops:
maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 24.04.2008 14:27

dsk napisał(a):... mieszkam nieedaleko miejsca wypadku i dodatkowo mialem okazje widziec jak rusza spod swiatel... jechal duuuuzo za szybko na bank!!!!

na bank jechał? 8O ciekawe w takim razie czego wyrżnął w słup...hęęę? :!:
dsk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dsk » 24.04.2008 14:38

jakbys w tamtym miejscu jechał ponad 200km/h to byś sie tak "nie dziwił tutaj"...
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 24.04.2008 14:46

Do banku nie dojechaaaaał :lool::lool::lool:
maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 24.04.2008 16:18

dsk napisał(a):jakbys w tamtym miejscu jechał ponad 200km/h to byś sie tak "nie dziwił tutaj"...

Nie dziwię się :? , znam Warszawę.
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 24.04.2008 19:24

To kretyn. On też znał Warszawę, a mimo to jechał jak kretyn. Brak słów.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Ciekawy komentarz w temacie Macieja Ziętarskiego - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone