Poszukuję dobrego apartamentu dla dwóch osób we wrześniu.
Blisko plaży żwirowej .
Proszę o namiary.
.png)
.png)
ADIROM7206 napisał(a):Zależy w który rejon Chorwacji się wybierasz ja wróciłem 20 lipca ,byłem z rodzinką na półwyspie Peljasac w miejscowośći Orebić jest to przepiękna miejscowość z plażą i piaszczystą i żwirową.Apartament w którym byliśmy jest przepiękny i właściciele super jeśli by Cię interesowało to dam Ci namiary do właścicieli mam z nimi teraz cały czas kontakt.pozdrawiam
.png)
.png)
ines napisał(a):Jeśli nie wiesz gdzie jechać to dwie opcje:
Według mnie najpiękniejsze miejsca w CRO:
Riwiera Makarska (tam wszystkie mieściny(Tucepi, Brela, Podgora itd, oprócz samej Makarskiej )
Nie ma sensu rezerwować..większość Formowiczów jeździ w ciemno nawet w sezonie, a co dopiero po..
.png)
mkm napisał(a):ines napisał(a):Jeśli nie wiesz gdzie jechać to dwie opcje:
Riwiera Makarska (tam wszystkie mieściny(Tucepi, Brela, Podgora itd, oprócz samej Makarskiej )
Nie ma sensu rezerwować..większość Formowiczów jeździ w ciemno nawet w sezonie, a co dopiero po..
Tych miejsc jest dwa tuziny , a może i więcej![]()
Jeżeli chodzi o ciemno to zdecydowanie się nie zgadzamTylko spokojna styczniowa rezerwacja ma sens
![]()
![]()
Pozdrav.
.png)
ines napisał(a):mkm napisał(a):ines napisał(a):Jeśli nie wiesz gdzie jechać to dwie opcje:
Tych miejsc jest dwa tuziny , a może i więcej![]()
Jeżeli chodzi o ciemno to zdecydowanie się nie zgadzamTylko spokojna styczniowa rezerwacja ma sens
![]()
![]()
Pozdrav.
Buhahah![]()
może na wrzesień jednak powinno sie rezerwować z rocznym wyprzedzeniem..
![]()
![]()
Rozważę to przy planowaniu następnych wakacji we wrześniu w Cro..![]()
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje