Przejdźmy do meritum...śledzę to forum od jakiegoś czasu, czytam, uczę się, po to by móc postawić konkretne pytania. Mam już mniej więcej pomysł na moj wyjazd, ale potrzebuje jeszcze paru wskazówek.
W temacie jest wrzesień, więc termin już wiadomy, dokładniej 01.09.2007, pobyt szacuję na około 10 dni, ale sie zobaczy jeszcze. Przeczytałam, ze z pogodą może byc róznie, jestem jednak dobrej myśli. Pierwsza, najwazniejsz dla mnie rzecz, jestem maniakiem kąpieli, woda to mój żywioł, więc zalezy mi na pobycie w miejscu, które zaspokoimoje małe zboczenie. Plaże musza być bajkowe, niekoniecznie przeludnione, najlepiej jakieś cudne zatoczki, mieniące się feerią barw. Miejsca o jakich myslałam, zeby pojechac to Brać, HR, Makarska. Z Makarskiej chyba jednak zrezygnuję, bo z tego co już wyczytałam, to jest to wielki kurort, a mi nie zależy na przebywaniu w tłumie. Następna sprawa to lokum, kręci mnie domek z prywatną plażą, czy uwazacie to za dobry pomysł, znalazłam dość fajna ofertę za 60 E od 4 - osobowego apartamentu, bodajże na wyspie Brać. Jedziemy w czwórkę, samochodem na gaz. Oprócz tych kąpieli do priorytetów należy zwiedzanie, czy pływanie promem z wyspy na kontynent, nie jest zbyt uciążliwe i przydługie...
No i ostatnie, najgłubsze pytanie zostawiłam na sam koniec
Kurde to pytanie rzeczywiście głupie
Serdecznie wszystkich pozdrawiam i z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi!!!

.png)
.png)
.png)
.png)