Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja - wrzesień - mam pytania ( jadę 1 - wszy raz )

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 27.03.2007 17:53

woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 27.03.2007 17:57

Poszukaj tematu KRK, Baśka. Nikt kto tu był nie może narzekać. Baska na KRK to perełka i nie jest to tylko moje zdanie. Z całym szacunkiem dla Dalmacji ale jeszcze dużo wody upłynie jak Dalmacja będzie tak medialna jak Baśka. Jedź do Baśki a będziesz zadowolona na 300 %. Jedyny minus to szczególnie w sierpniu tłoczno, bardzo tłoczno i drogo. Wrzesień jest już super.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 27.03.2007 19:11

Jeszcze kilka , czały czas Baśka.
[img][img]http://img341.imageshack.us/img341/1443/baka3qx7.jpg[/img]
to jednego z CRO-maniaków ( jest na forum)
[/img]Obrazek
i jeszcze jedno.
Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.03.2007 19:15

woka napisał(a):Poszukaj tematu KRK, Baśka. Nikt kto tu był nie może narzekać. Baska na KRK to perełka i nie jest to tylko moje zdanie. Z całym szacunkiem dla Dalmacji ale jeszcze dużo wody upłynie jak Dalmacja będzie tak medialna jak Baśka. Jedź do Baśki a będziesz zadowolona na 300 %. Jedyny minus to szczególnie w sierpniu tłoczno, bardzo tłoczno i drogo. Wrzesień jest już super.

Co do Krk to pozwolę sobie zgodzic się z kolegą sąsiadem :lol:
a o innych plażach w HR można poczytac (i pooglądac) tu:
http://www.croatia-beaches.com/best/bes ... roatia.htm Pozdrav :papa:
jovana27
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jovana27 » 27.03.2007 19:49

Postanowione! Po wielu godzinach poszukiwań ostatecznie zdecydowałam się na Brelę! Wciąż pozostaje jednak problem apartamentu. Jeśli ktoś zna coś fajnego to podaję maila:

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Tak, wiem, wiem uparta jestem, ale czuję, ze Brela jest właśnie dla mnie:-)
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 27.03.2007 20:06

Jak czujesz że Brela ... nawet się nie wachaj. Brela i kropka. Najważniejsze jest psychiczne nastawienie- wówczas potencjalne wpadki i niedogodności sprowadzane są do "zera", nie liczą się. Miłego wypoczynku.
PRIESTPL
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) PRIESTPL » 28.03.2007 08:04

Ja przeszukałem już prawie całe forum i dużo po necie i troszkę nie mogę się zdecydować na żadną kwaterę w Breli.

Wiem, że we wrześniu mogę jechać w ciemno ale chciałbym mieć jakiś jeden lub dwa adresiki w notesie, żeby czuć się bezpiecznie.

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl - ja też piszę się na adresiki do Breli
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Chorwacja - wrzesień - mam pytania ( jadę 1 - wszy raz ) - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone