FUX napisał(a):darek1 napisał(a):furzyk napisał(a):Co do lotniska - masz racje - kazdy sie buduje gdzie chce. W koncu kazdy w Krzesinach wie, ze pod nosem ma lotnisko, ktore jest tam od lat. Mi tam nie zal tych ludzi ani lotnikow. G... mnie obchodzi ich mala wojna. Niech sobie pikietuja. Swoja droga te kilkanascie mysliwcow na cala Polske to smiech - mogliby ta "armie" zlikwidowac...
No Furzyk, teraz to już przegiąłeś. Nie powstrzyma mnie nawet Admin z czerwoną kartką. Ty chcesz zlikwidować myśliwce, chyba Chrystus Cię opuścił i nie masz Boga w sercu. Tak mówią właśnie laicy, którzy nigdy nie byli w wojsku i nie zetneli sie z lotnictwem bojowym. No Furzyk ciężkie dni nastały na Ciebie na forum. Już ja ci dam zlikwidować, lepiej Ty się ukryj na najbliższe dni. Już myślałem, że mądrze mówisz o sytuacji mieszkańców na Krzesinach, a tu proszę jaki pacyfista. Ty lepiej już na temat lotnictwa nie odzywaj się, zwłaszcza, że masz znikome o nim pojęcie.
Używasz CB radia?
Coś za bardzo mi się ze slawną pysią kojarzysz...![]()
Inteligencja jamochłona....![]()
Sorry za OT.
EOT OT
Sądzisz Fux, że Furzyk używa CB? No, zaczynasz ciekawie mówić. Wasze Pseudonimy zaczynaja się na literę F, powinniście się zaprzyjażnić

.png)
.png)
.png)
.png)