Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

chorwacja samochodem TANIO+DZIKO+ZWIEDZANIE :)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 04.04.2008 20:38

furzyk napisał(a):pamietam, ze jak bylismy w 2006r to w omisiu na kampie RAJ placilismy cos ok 15 zl na dwie osoby + auto i namiot (jak wtedy liczylismy) A kwatery za np 4 dni wychodzily najtaniej ok 30-40 zl na glowe za dobe.
W koncu najfajniej sie rozbic, odbic winko i usiasc przy chyboczacym sie stoliczku :)

Widzę , że kolega to jest takim koneserem winek J 23. Zapewne ma wiele w tym doświadczenia no, no.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 04.04.2008 20:42

darek1 napisał(a):
furzyk napisał(a):pamietam, ze jak bylismy w 2006r to w omisiu na kampie RAJ placilismy cos ok 15 zl na dwie osoby + auto i namiot (jak wtedy liczylismy) A kwatery za np 4 dni wychodzily najtaniej ok 30-40 zl na glowe za dobe.
W koncu najfajniej sie rozbic, odbic winko i usiasc przy chyboczacym sie stoliczku :)

Widzę , że kolega to jest takim koneserem winek J 23. Zapewne ma wiele w tym doświadczenia no, no.

Rozbijają,odbijają,a potem się chyboczą. :wink:
furzyk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) furzyk » 04.04.2008 23:58

przepraszam ale kupowalismy zazwyczaj u BOZO PRINCICIA - u ktorego spotkalismy osobiscie najwiekszego wiochmena Rzeczpospolitej Karola Strasburgera :) - Powaznie - Warszawiacy to ciekawy narod.... wszystko wiedza, gdziekolwiek sa - jednoczesnie niczego nie znaja a sie okazuje ze wszedzie byli.... Ave Karol o czerwonej twarzy (nawalony byl jak swinia)
j_w
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) j_w » 05.04.2008 00:31

furzyk napisał(a):przepraszam ale kupowalismy zazwyczaj u BOZO PRINCICIA - u ktorego spotkalismy osobiscie najwiekszego wiochmena Rzeczpospolitej Karola Strasburgera :) - Powaznie - Warszawiacy to ciekawy narod.... wszystko wiedza, gdziekolwiek sa - jednoczesnie niczego nie znaja a sie okazuje ze wszedzie byli.... Ave Karol o czerwonej twarzy (nawalony byl jak swinia)

Masz co komentować..nic lepszego nie zobaczyłes w Chorwacji...ach ta Polska zawiść:D
furzyk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) furzyk » 05.04.2008 11:47

no to tylko taka anegdotka. Nie jezdze po hotelach zeby zobaczyc tylko basen tylko zmieniam zawsze miejsce pobtu co 2 dni. Raczej aktywnie spedzam wakacje.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.04.2008 16:56

furzyk napisał(a):przepraszam ale kupowalismy zazwyczaj u BOZO PRINCICIA - u ktorego spotkalismy osobiscie najwiekszego wiochmena Rzeczpospolitej Karola Strasburgera :) - Powaznie - Warszawiacy to ciekawy narod.... wszystko wiedza, gdziekolwiek sa - jednoczesnie niczego nie znaja a sie okazuje ze wszedzie byli.... Ave Karol o czerwonej twarzy (nawalony byl jak swinia)

Co tu dużo mówić Furzyk. Pana Karola Strasburgera jest na wiele stać natomiast Ciebie najwyżej na wino z dolnej półki lub na frytki. Nie obrażaj znanego i cenionego aktora. Po za tym co ma Warszawa do tego. To czy Pan Karol był podciety czy nie kogo to interesuje. Jak ma pieniadze to sie bawi. Już bardziej Twój wygląd z tą bródką jest mizerny i wygladasz na pożal sie Boże faceta o ile nim w 100% jesteś. Do Karola to Ci bardzo dużo brakuje. Więc siedz na 4 literach i nie podskakuj przemądrzały i niedoświadczony życiowo chłopczyku.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.04.2008 16:57

furzyk napisał(a):no to tylko taka anegdotka. Nie jezdze po hotelach zeby zobaczyc tylko basen tylko zmieniam zawsze miejsce pobtu co 2 dni. Raczej aktywnie spedzam wakacje.

Czemu nie jeżdzisz po hotelach, boś Wiochmen Furzyk. Słoma poznańska wystaje z butów. Pana Karola Strasburgera jest stać. A Ciebie długo nie będzie, co najwyżej będzie Cię stać na zaniesienie Karolowi frytek.

Ciekawe Furzyk czy Ty sie nigdy nie nawaliłeś. No jesli nie toś nie facet tylko D ......

drzewo
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 07.04.2008 17:09

darek1
A Ty rodowity Warszawiak jesteś, czy z desantu spod Grójca? :roll:

:twisted:
Morski Pas
Koordynator konkursów

Nieprzeczytany postnapisał(a) Morski Pas » 07.04.2008 17:22

darek1 napisał(a):Czemu nie jeżdzisz po hotelach, boś Wiochmen Furzyk. Słoma poznańska wystaje z butów.

Obrazek
furzyk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) furzyk » 07.04.2008 17:34

dokladnie.... Warszawa to zbieranina ludzi z roznych stron kraju. I nie ja to wymyslilem. A hoteli po prostu nie lubie i nie dlatego, ze mnie nie stac. Co do Strasburgera to on siedzial cicho ale jego koledzy - definicja warszawiaka.... darli mordy jakby byli w swoich domach. Mam mase przyjaciol w stolicy ale sam sobie ich wybieram - "jakos" tak sie dzieje ze wszyscy od pokolen mieszkaja w miescie. Reszta warszawiakow to wlasnie ma slome w papciach :) Nie potrafia sobie dac rady w zyciu na wlasnym terenie to jada do miasta na wyscig szczurow :) Wspolczuje hehehehe.
8 lat pracowalem w malym miasteczku na dolnym slasku i wlasnie tam poznalem b. fajnych ludzi - bardzo skromnych. I to mi sie podoba. Oczywiscie ze w poznaniu sa tez podobni spadochroniarze, ktorzy sie dorobili w miescie i teraz sie uwazaja za wielkich miastowych... Nie tedy droga. Ja w miescie sie urodzilem, wychowalem ale teraz mieszkam praktycznie w lesie - moze i mam sciolke lesna w butach ale staram sie byc skromny i zachowywac jak na Polaka przystalo - po prostu zachowanie Karola i jego kompanow mnie "troszke" zdegustowalo.
Sam czasem sie napije, czesto nawet upije ale nie biegam po chorwackim miasteczku i nie krzycze ze jestem naje... y
Jonas201
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jonas201 » 08.04.2008 15:06

furzyk napisał(a):no to tylko taka anegdotka. Nie jezdze po hotelach zeby zobaczyc tylko basen tylko zmieniam zawsze miejsce pobtu co 2 dni. Raczej aktywnie spedzam wakacje.
I to ich boli.Z tąd te docinki.Przynajmniej postarałeś się odpowiedzieć koledze.Pozdrawiam. :lol:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 08.04.2008 16:09

No cóż, ludzie w Poznańskim są bardzo przebiegli. Powiedziałbym nie gospodarni tylko chciwi. Tak np. jest z lotniskiem na Krzesinach. Żądają odszkodowań za hałas pochodzący od startujacyh i ladujacych samolotów. Tylko nikomu nie przychodzi do głowy, że to ludzie z domkami przyblizyli sie do lotniska, a nie odwrotnie. Czyżby nie wiedzieli, że lotnisko jest blisko. Nikt nikomu na siłę nie kazał się budowac. Działki pewnie były tanie ze wzgledu na lotnisko. Pobudowano domki, a teraz trwoga do Boga. Tak wyglada poznańska uczciwość i gospodarność. Raz tylko spotkałem się z zyczliwością mieszkanki Poznania - cóż okazało się jednak, że niedawno tam mieszka, a jej domem rodzinnym jest Zamość.
Nie ma jak ściana wschodnia - tu mieszkają życzliwi ludzie.

Panie Adminie, ostrzeżenie przyjąłem z pokorą.
furzyk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) furzyk » 08.04.2008 16:55

Co do lotniska - masz racje - kazdy sie buduje gdzie chce. W koncu kazdy w Krzesinach wie, ze pod nosem ma lotnisko, ktore jest tam od lat. Mi tam nie zal tych ludzi ani lotnikow. G... mnie obchodzi ich mala wojna. Niech sobie pikietuja. Swoja droga te kilkanascie mysliwcow na cala Polske to smiech - mogliby ta "armie" zlikwidowac... Tego typu konflikty sa wszedzie - nie tylko pod Poznaniem. I to nie ma niczego wspolnego ze chciwoscia. Co do gospodarnosci to kupa ludzi gospodarnych i niezaradnych jest wszedzie i nie ma co generalizowac. Ciezko mi siebie okreslic - ale nie wgryzlem nikomu stolka, mam swoja mala firme nie biegam na chodzaco bo dzien jest za krotki i szef mi mowi co mam robic. Mam swoj rytm... wlasnie spalem od poludnia bo mi sie zachcialo spac.... I wiem ze kupa ludzi mi tego zazdrosci - ludzi mieszkajacych w miescie. Pieniadze nie sa najwazniejsze tylko to zeby miec satysfakcje z pracy. Niestety cala Polska jest tego samego zdania, ze Warszawa to wspomniany wyscig szczurow i jak sie nie bedzie zapierdzielac to sie przegra... Stad takie zachowania na wakacjach... ja mam wakacje przez pol roku w roku. Jesli ktos ma tylko 2 tygodnie to potem pije na umor zeby "jak najlepiej" wykorzystac ten krotki czas.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 08.04.2008 21:47

[quote="furzyk"]Co do lotniska - masz racje - kazdy sie buduje gdzie chce. W koncu kazdy w Krzesinach wie, ze pod nosem ma lotnisko, ktore jest tam od lat. Mi tam nie zal tych ludzi ani lotnikow. G... mnie obchodzi ich mala wojna. Niech sobie pikietuja. Swoja droga te kilkanascie mysliwcow na cala Polske to smiech - mogliby ta "armie" zlikwidowac...

No Furzyk, teraz to już przegiąłeś. Nie powstrzyma mnie przed atakiem na Ciebie nawet Admin z czerwoną kartką. Ty chcesz zlikwidować myśliwce, chyba Chrystus Cię opuścił i nie masz Boga w sercu. Tak mówią właśnie laicy, którzy nigdy nie byli w wojsku i nie zetneli sie z lotnictwem bojowym. No Furzyk ciężkie dni nastały na Ciebie na forum :twisted: . Już ja ci dam zlikwidować, lepiej Ty się ukryj na najbliższe dni. Już myślałem, że mądrze mówisz o sytuacji mieszkańców na Krzesinach, a tu proszę jaki pacyfista. Ty lepiej już na temat lotnictwa nie odzywaj się, zwłaszcza, że masz znikome o nim pojęcie. :twisted:

Jeszcze trochę i wywołasz III wojnę światową.
Ostatnio edytowano 08.04.2008 21:50 przez darek1, łącznie edytowano 1 raz
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 08.04.2008 21:49

darek1 napisał(a):
furzyk napisał(a):Co do lotniska - masz racje - kazdy sie buduje gdzie chce. W koncu kazdy w Krzesinach wie, ze pod nosem ma lotnisko, ktore jest tam od lat. Mi tam nie zal tych ludzi ani lotnikow. G... mnie obchodzi ich mala wojna. Niech sobie pikietuja. Swoja droga te kilkanascie mysliwcow na cala Polske to smiech - mogliby ta "armie" zlikwidowac...

No Furzyk, teraz to już przegiąłeś. Nie powstrzyma mnie nawet Admin z czerwoną kartką. Ty chcesz zlikwidować myśliwce, chyba Chrystus Cię opuścił i nie masz Boga w sercu. Tak mówią właśnie laicy, którzy nigdy nie byli w wojsku i nie zetneli sie z lotnictwem bojowym. No Furzyk ciężkie dni nastały na Ciebie na forum :twisted: . Już ja ci dam zlikwidować, lepiej Ty się ukryj na najbliższe dni. Już myślałem, że mądrze mówisz o sytuacji mieszkańców na Krzesinach, a tu proszę jaki pacyfista. Ty lepiej już na temat lotnictwa nie odzywaj się, zwłaszcza, że masz znikome o nim pojęcie. :twisted:

Używasz CB radia?

Coś za bardzo mi się ze slawną pysią kojarzysz... :roll:
Inteligencja jamochłona.... 8)
Sorry za OT.
EOT OT :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

chorwacja samochodem TANIO+DZIKO+ZWIEDZANIE :) - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone