bodzio_gdańsk napisał(a):Ludzie!tam trzeba pojechać.Jeśli będziecie w pobliżu z całego serca polecam.Niesamowity kolor wody,kontrast zieleni po deszczu z czernią kamieni wokoło-bajka.T
Popieram
Jest tam pięknie
.png)
bodzio_gdańsk napisał(a):Ludzie!tam trzeba pojechać.Jeśli będziecie w pobliżu z całego serca polecam.Niesamowity kolor wody,kontrast zieleni po deszczu z czernią kamieni wokoło-bajka.T
.png)
Agasz napisał(a):bodzio_gdańsk napisał(a):Ludzie!tam trzeba pojechać.Jeśli będziecie w pobliżu z całego serca polecam.Niesamowity kolor wody,kontrast zieleni po deszczu z czernią kamieni wokoło-bajka.T
Popieram![]()
Jest tam pięknieA jaką przyjemność daje kąpiel w jeziorze (woda słodka i krystalicznie czysta).... hmmm... szczególnie po zejściu kamienistą ścieżką w upale
bodzio_gdańsk napisał(a):Ja generalnie wole jechać i już mieć rezerwacje.Ponieważ sam prowadzę a jest to pare km to póżniejsze szukanie kwatery na pewno nie należy do miłych rzeczy a jeszcze trzeba się wypakować.Dobrze jak od razu coś się trafi gorzej jak trzeba szukać i pertraktować cene .Czy wyjdzie to taniej oj może być różnie ,chyba lepiej przeszukać neta i poszukać już czegoś jeszcze w kraju..ale każdy wybiera jak chce.
.png)

.png)
.png)
pepermint napisał(a):Witam (jako nowa nieobyta),
super czyta się takie opowieści, powrót do przeszłości a zarazem marzenie o lecie...
Piękne zdjęcia, wszystko tam jest tak inne. Upewnia mnie to w przekonaniu, że dobrze zrobiłam dając się namówić na chorwackie wakacje 2013

.png)
.png)
.png)
jacek73 napisał(a):witam
czytając wasze wspomnienia za wakacji w Stanici aż nabrałem ochoty i ja na wakacje właśnie w tej miejscowości a jako ze nie byliśmy zdecydowani gdzie wiec po obejrzeniu waszych fotek i opisów wybór padł właśnie na Stanici miał być Omis, startujemy 13-06-13 mam nadzieje ze i my będziemy tak zadowolony jak wy to nasz pierwszy raz wakacji w Cro pozdr

.png)
bodzio_gdańsk napisał(a):jacek73 napisał(a):witam
czytając wasze wspomnienia za wakacji w Stanici aż nabrałem ochoty i ja na wakacje właśnie w tej miejscowości a jako ze nie byliśmy zdecydowani gdzie wiec po obejrzeniu waszych fotek i opisów wybór padł właśnie na Stanici miał być Omis, startujemy 13-06-13 mam nadzieje ze i my będziemy tak zadowolony jak wy to nasz pierwszy raz wakacji w Cro pozdr
Zyczę wspanałych wakacji,szerokiej drogi,cudnej pogody-dobry wybór
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży