agata26061 napisał(a):pomorzanka zachodnia napisał(a):Tak, w stronę do Chorwacji nie mieliśmy noclegu. Gdy rezerwowaliśmy w październiku noclegi w Zadarze nie miałam pewności ile mój mąż dostanie urlopu. Rok wcześniej dostał tylko tydzień+2dni. Zależało mi, żeby nie tracić więcej niż jeden dzień na dojazd. Długo czytałam forum, kombinowałam i wyszło mi, że najlepiej przekroczyć granicę w nocy, no bo przecież wyruszyć trzeba już w sobotę
. Nocleg w okolicach północnych Węgier lub Austrii bądź południowej Słowacji spowodowałby dotarcie na granicę min. 3 godziny później i większą możliwość korków. Oczywiście byliśmy zmęczeni,ale tak to bylibyśmy jeszcze w*^*&^wieni
. No i podróż zleciała wyjątkowo płynnie.
Potem się okazało że mąż dostał całe dwa tygodnie i jeszcze dwa dniwięc w drodze powrotnej mieliśmy dwa noclegi.
![]()
![]()
Następnym razem na pewno jedziemy bardziej na południe, więc siłą rzeczy nocleg musi być.![]()
Cieszę się, że fajnie się czyta, dziękuję.![]()
Faktycznie, jeśli ma się mało urlopu, to szkoda wolnego dnia na nocleg, ale z drugiej strony też nie ma się co zbytnio forsować za kierownicą. Dobrze, że udało się w drodze powrotnej z noclegiemMy już od jakiegoś czasu jeździmy do Cro tylko na 10 dni, więc nigdy nie starcza na wszystko czasu, ale mam nadzieję, że w przyszłym roku troszkę uda mi się ten czas przedłużyć
Czego Tobie i sobie życzę
janka.mik. napisał(a):Witam Autorkę relacji i też dołączam do grona czytających i oglądających fotki
pozdrawiam
Janka
Ural napisał(a):Dołączam się do czytania relacji.
Witam, siadajcie!
Habanero napisał(a):Wskakuję również na ten level
Wskakuj
beatabm napisał(a):Uwielbiam Pragę. Nie znoszę wielkich miast ale Ona jest wyjątkowa
Ja lubię
majeczka napisał(a): za kilka dni, na początku października jedziemy na długi weekend właśnie ponownie do Pragi
...a z Wami bardzo chętnie pojadę dalej
O właśnie, dobry pomysł.
Trajgul napisał(a):pomorzanka zachodnia napisał(a):To zdjęcie jest niezbędne, żeby wiedzieć kogo szukać na zdjęciach z tłumami
W rewanżu (odnośnie Twojego wpisu nt. urody moich córeczek), muszę napisać, że bardzo ładne zdjęcie.
Poza tym, relacje z pierwszych razów w Chorwacji są dla mnie zazwyczaj bardzo ciekawe.
Bardzo dziękuję

.png)
. No i podróż zleciała wyjątkowo płynnie.
.png)
.png)
.png)
.png)