Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chłopaki! wybieramy najładniejszą żonę/dziewczynę piłkarzy.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tekla
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tekla » 06.03.2007 21:35

Janusz Bajcer napisał(a):
mórek_88 napisał(a):jestem leniwy i rzeczywiście zasłaniam się moim papierkiem. nad ortografią nie pracuje bo to strata czasu. a link dotej stronki już mi w jakimś innym temacie w wskazaleś. przyznam szczerze ze nie interesuje mnie ta akcja, nawet nie przeczytalem o co w niej chodzi. :boss:

No i widzisz "mórek 88" - ja staruszek - "zboczeniec ortograficzny" z rękami trzęsącymi i żyłami wyskakującymi na czoło zwróciłem się do Ciebie z grzeczną uwagą i w Twoim interesie jak do syna, a trzeba było tak jak Rysio :lol:
Nie zasłaniaj się papierkiem, "mórka" w nicku Ci wybaczam:wink: , ale nie mów, że jesteś dyslektykiem i przez to nie używasz w klawiaturze "prawego alta" do ę, ą, ł, ś, ć, ż, ź (z pominięciem "ó" bo jest inne "u") oraz "shifta" do pisania imion i nazwisk z dużych liter - bo to nie jest dysleksja tylko zgodnie z netykietą zwykłe lenistwo i niechlujstwo.
A więc popraw się - i będzie git :lol: :papa:

Ps.
Gdybym Ci napisał "zrób mi łaskę" , tak jak Ty piszesz.
Wyszło by, że chcę abyś mi "zrobił laske" :wink: :lol: -widzisz różnicę :?:

Janusz jestes git! :lol:
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 07.03.2007 08:19

Janusz Bajcer napisał(a):Gdybym Ci napisał "zrób mi łaskę" , tak jak Ty piszesz, to wyszło by, że chcę abyś mi "zrobil laske" :wink: :lol: -widzisz różnicę :?:

Janusz, zabiłeś mnie tym!!!!!!!! :lol: :lol:
GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.03.2007 08:27

Janusz Bajcer napisał(a):Gdybym Ci napisał "zrób mi łaskę" , tak jak Ty piszesz.
to wyszło by, że chcę abyś mi "zrobil laske" :wink: :lol: -widzisz różnicę :?:

Janusz - rewelacja :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam :papa:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.03.2007 09:13

Janusz Bajcer napisał(a):...Ps.

Podobno jedna Pani z Samoobrony dostała takiego SMSa "Zrób mi łaskę i zostań ministrem..." a wyszło ->"Zrob mi laske i zostan ministrem..." Stąd cała sexafera :lool:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.03.2007 09:43

Leszek Skupin napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):...Ps.

Podobno jedna Pani z Samoobrony dostała takiego SMSa "Zrób mi łaskę i zostań ministrem..." a wyszło ->"Zrob mi laske i zostan ministrem..." Stąd cała sexafera :lool:

Raczej - "zrob mi laske a zostaniesz pania minister.
:lool: :lool: :lool:
Asia&Grześ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asia&Grześ » 07.03.2007 10:37

O rany! czytając te wypowiedzi powyżej normalnie spadłem z krzesła ze śmiechu .... :):):):):):o

Nie ma jak to polszczyzna pisana na klawiaturze kompa....:):):) Ubaw po pachy z tą "laska".....buahahhaaa....no musze to koleżankom w pracy napisać .....a niech mnie :):):)

Pozdrawiam
Grzegorz :o
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 10.03.2007 18:19

Doda Elektroda
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.03.2007 19:09

No to jeszcze w sprawie laski :wink: znalazłem przepis jak ją zrobić :wink: :lol:

Jak zrobić laskę
Ponieważ wielu z Was zagląda tutaj, i czyta "jak zrobić laskę?", czuję się poniekąd moralnie zobowiązany udzielić im odpowiedzi. Tym bardziej, że wbrew pozorom, zrobienie dobrej laski wcale nie jest takie proste. Należy też wyjaśnić, że laskę może zrobić każdy dorosły człowiek, bez względu na płeć, stan cywilny czy majątkowy. Uważa się nawet, że lepsi są w tym mężczyźni, niż kobiety, ale wolałbym unikać takich seksistowskich uogólnień.
Ważna sprawa: obiekt do laski musi być twardy i sztywny. Najlepiej sprawdzić to najpierw rękami, zanim zabierzemy się do dzieła. Ale nie szarpcie nim, tylko ostrożnie poruszajcie. Nie dajcie się nikomu namówić, jeśli jest miękki i sflaczały - za dużo z nim potem zachodu. Kiedy traficie na właściwy, najpierw należy ściągnąć z niego skórkę, można zrobić to delikatnie za pomocą dłoni. Potem powinno się go dobrze wygładzić, posuwistymi i łagodnymi ruchami rąk. Warto w niego wetrzeć trochę oliwy. Teraz nachodzi najtrudniejszy moment całej operacji: całą uwagę musimy skupić na główce. To etap wymagający niezwykłej staranności i wyczucia. Kiedy główka jest już obrobiona, osadzamy ją na końcu kija, elegancko lakierujemy i własnoręcznie wykonana drewniana laska jest gotowa. Taki gustowny i funkcjonalny prezent możecie np. podarować swojemu mężowi na urodziny.

:wink: :D :papa:
krzysio21
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysio21 » 10.03.2007 19:25

Janusz Bajcer napisał(a):No to jeszcze w sprawie laski :wink: znalazłem przepis jak ją zrobić :wink: :lol:

Jak zrobić laskę
Ponieważ wielu z Was zagląda tutaj, i czyta "jak zrobić laskę?", czuję się poniekąd moralnie zobowiązany udzielić im odpowiedzi. Tym bardziej, że wbrew pozorom, zrobienie dobrej laski wcale nie jest takie proste. Należy też wyjaśnić, że laskę może zrobić każdy dorosły człowiek, bez względu na płeć, stan cywilny czy majątkowy. Uważa się nawet, że lepsi są w tym mężczyźni, niż kobiety, ale wolałbym unikać takich seksistowskich uogólnień.
Ważna sprawa: obiekt do laski musi być twardy i sztywny. Najlepiej sprawdzić to najpierw rękami, zanim zabierzemy się do dzieła. Ale nie szarpcie nim, tylko ostrożnie poruszajcie. Nie dajcie się nikomu namówić, jeśli jest miękki i sflaczały - za dużo z nim potem zachodu. Kiedy traficie na właściwy, najpierw należy ściągnąć z niego skórkę, można zrobić to delikatnie za pomocą dłoni. Potem powinno się go dobrze wygładzić, posuwistymi i łagodnymi ruchami rąk. Warto w niego wetrzeć trochę oliwy. Teraz nachodzi najtrudniejszy moment całej operacji: całą uwagę musimy skupić na główce. To etap wymagający niezwykłej staranności i wyczucia. Kiedy główka jest już obrobiona, osadzamy ją na końcu kija, elegancko lakierujemy i własnoręcznie wykonana drewniana laska jest gotowa. Taki gustowny i funkcjonalny prezent możecie np. podarować swojemu mężowi na urodziny.

JANUSZ JESTEŚ WIELKI :!: :!: :!: :lol: :papa:
canon33
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) canon33 » 10.03.2007 20:19

Janusz Bajcer napisał(a):

Jak zrobić laskę

SUPER. :lol: :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.03.2007 20:39

krzysio21 napisał(a):JANUSZ JESTEŚ WIELKI :!: :!: :!: :lol: :papa:

E, tam przesada - 1,60 m (i to jeszcze w kapeluszu) :hut: :wink:
Tomek kr
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomek kr » 10.03.2007 21:00

Witam, moja przyjaciółka Grażyna powiedziala że zrobi mi "laske nebeską"...
Pragnę uspokoić młodszych wiekiem Forumowiczów nie ma w tym nic
zdrożnego...wyjasnić to mogą najlepiej nasi sąsiedzi z Czechosłowacji...hi
a tak nawiasem mówiąc to zaczynam używać funkcji "Alt"... Pozdrowionka i cmokaski :lol: :lol:

Tomek i Grażyna-laska nebeska
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.03.2007 21:26

Tomek kr napisał(a): wyjaśnić to mogą najlepiej nasi sąsiedzi z Czechosłowacji...hi ...Tomek i Grażyna-laska nebeska

Sąsiedzi z Czech i Słowacji :wink:
Zazdroszczę tej "miłości niebiańskiej" :lol:
:papa:
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 01.05.2007 10:45

Janusz zapodaj jeszcze jakieś fotki bo temat umiera :oops:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.05.2007 19:41

Umarła też wielka miłość do piłkarza i odwrotnie

Obrazek

Była żona piłkarza Radosława Majdana
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Chłopaki! wybieramy najładniejszą żonę/dziewczynę piłkarzy. - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone