Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chłopaki! wybieramy najładniejszą żonę/dziewczynę piłkarzy.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dalmatinka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dalmatinka » 26.06.2006 20:15

Strzelac to mysmy wam strzelily :D :D :D :D :D
A Januszek nie dal za wygrana, wygoglowal :D :D
Brawo :D :D :D Ale to byl gol po czasie :D :D :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.06.2006 20:17

[img][img]http://img357.imageshack.us/img357/885/9a4c03miss2p7xi.th.jpg[/img][/img]
Miss Mundo 1995 La venezolana Jacqueline Marcano. Miss Croatia, Anica Martinovic 1 Dama de Honor y Miss Trinidad and Tobago Michelle Kahn, 2 Dama de Honor.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.06.2006 23:01

Radosław Majdan (podobnie jak Damian Gorawski) nie "załapał" się do kadry, (ale też jak Damian) ma ładną dziewczynę.
A więc chłopaki-dodaję Wam Dodę :wink: :lol:
[img][img]http://img282.imageshack.us/img282/9296/d33si.th.jpg[/img][/img]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.06.2006 23:36

Piłkarze to szczęściarze-hiszpański bramkarz Iker Casilas "złapał" Miss Hiszpanii 2003 -
Evę Gonzalez :wink:
[img][img]http://img394.imageshack.us/img394/3423/evag0285ku.th.jpg[/img][/img]
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 03.07.2006 11:38

Janusz Bajcer napisał(a):Piłkarze to szczęściarze-hiszpański bramkarz Iker Casilas "złapał" Miss Hiszpanii 2003 -
Evę Gonzalez :wink:

Jak to mówi reklama: "piękne kobiety zostawmy mężczyznom bez wyobraźni..." :lol: :lol: :lol:

W babskim wątku pojawiła się idea rozbierania w wykonaniu Ricardo, a dla tego wątku Dalmatinka przygotowała fotkę dla panów :D . Na Jej prośbę wklejam:
Obrazek
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.07.2006 00:44

Sylvia Meis żona holenderskiego bramkarza van der Vaart'a
Obrazek
mórek_88
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mórek_88 » 04.03.2007 21:20

van dert vaart to chyba środkowy pomocnik?
bramkarzem jest van der ale sar;)
najładniejszą laske to ma damian gorawski;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.03.2007 00:17

mórek_88 napisał(a):van dert vaart to chyba środkowy pomocnik?
bramkarzem jest van der ale sar;)
najładniejszą laske to ma damian gorawski;)

Zgadza się, van der Vaart to środkowy pomocnik
http://pl.wikipedia.org/wiki/Rafael_van_der_Vaart

a tu jego żona:

ObrazekSylvia Meis

http://www.sylvievdvaart.nl/fotos.asp

Ps. Damian Gorawski (a nie damian gorawski :wink: ) faktycznie ma fajną dziewczynę (chyba, że zmienił :wink:, albo ona jego :wink: )
mórek_88
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mórek_88 » 05.03.2007 23:30

te janusz ty masz jakieś zboczenie ortograficzne?? rece ci się trzęsą i żyły wyskakują na czole jak widzisz byki? wydaje mi się, ze pisanie bez polskich znaków i z malych liter, na forach internetowych, gg, czy w sms nie jest jakimś wielkiem zlem... po za tym mam zajebistą dysortografie i to nie moje wina....
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.03.2007 23:52

Jestem "dys"
"Ogromna liczba osób zasłania się zaświadczeniem "na dysleksję" i uważa, że to je zwalnia z obowiązku poprawnego pisania. Otrzymując stosowne zaświadczenie z poradni trafiają do raju na ziemi - nauczyciele nie sprawdzają błędów w wypracowaniach / na dyktandach, więc po co się uczyć ortografii? Po co wysilać swoje pozostałe szare komórki i zastanawiać się, jak się pisze dany wyraz? Piszę, jak popadnie, dorzucę (D) w kółeczku przy nazwisku i mam spokój.
Od razu uprzedzamy - nie jest to nagonka na osoby, które naprawdę mają poważne problemy z pisownią. Wiemy, że są tacy, znamy ich osobiście i podziwiamy ich chęć do doskonalenia swoich umiejętności i przezwyciężania dysfunkcji. Tępimy natomiast osoby, które robią masę błędów i zasłaniają się stosownym oświadczeniem... z własnego lenistwa!"

Więcej poczytaj "młody" tutaj: http://www.bykom-stop.avx.pl/cotozaakcja.html

Działam zgodnie z mottem akcji :!:
"Tępmy e-analfabetyzm, nie dopuśćmy do tego, aby za kilka lat Internet zapomniał zupełnie, co znaczy ortografia!"
:idea:
I jeszcze dwa fragmenty tzw.netykiety:

1.PISANIE WIELKIMI LITERAMI jest uznawane za krzyk.

2.Pisanie w h4x0rz3 i lekceważenie ortografii przyniesie Ci uznanie matołów.

:papa:
mórek_88
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mórek_88 » 06.03.2007 16:39

jestem leniwy i rzeczywiście zasłaniam się moim papierkiem. nad ortografią nie pracuje bo to strata czasu. a link dotej stronki już mi w jakimś innym temacie w wskazaleś. przyznam szczerze ze nie interesuje mnie ta akcja, nawet nie przeczytalem o co w niej chodzi. :boss:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.03.2007 17:10

mórek_88 napisał(a): nawet nie przeczytalem o co w niej chodzi. :boss:

a szkoda............... :lol: :lol: :lol: :lol:
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 06.03.2007 17:16

Już to pisałem, ale się powtórzę. Po pierwsze, za moich czasów nie było pseudo dyslektyków tylko były osły i niestety szkoda, że te czasy minęły, bo dziś z Twoim stylem pisania, nie zdawałbyś w maju matury tylko rowy kopał. Po drugie, styl Twojego pisania jest stylem "na odpierdol", co w moim przekonaniu, oznacza nie mniej nie więcej, tylko traktowanie tego forum w podobny sposób a tym samym forumowiczów również.

Ps. Ciekawe czy zasłonisz się swoim papierkiem przed szefem jak zaczniesz pracę i napiszesz jako mgr inż. (o ile Ci się uda to osiągnąć) notatkę słórzową albo protokuł odbioru robut :wink:
Ostatnio edytowano 06.03.2007 17:22 przez rich72, łącznie edytowano 2 razy
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.03.2007 17:19

rich72 napisał(a):Już to pisałem, ale się powtórzę. Po pierwsze, za moich czasów nie było pseudo dyslektyków tylko były osły i niestety szkoda, że te czasy minęły, bo dziś z Twoim stylem pisania, nie zdawałbyś w maju matury tylko rowy kopał. Po drugie, styl Twojego pisania jest stylem "na odpierdol", co w moim przekonaniu, oznacza nie mniej nie więcej, tylko traktowanie tego forum w podobny sposób a tym samym forumowiczów również.

Rysiek - masz u mnie za to flaszke :lol: :lol: :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.03.2007 17:39

mórek_88 napisał(a):jestem leniwy i rzeczywiście zasłaniam się moim papierkiem. nad ortografią nie pracuje bo to strata czasu. a link dotej stronki już mi w jakimś innym temacie w wskazaleś. przyznam szczerze ze nie interesuje mnie ta akcja, nawet nie przeczytalem o co w niej chodzi. :boss:

No i widzisz "mórek 88" - ja staruszek - "zboczeniec ortograficzny" z rękami trzęsącymi i żyłami wyskakującymi na czoło zwróciłem się do Ciebie z grzeczną uwagą i w Twoim interesie jak do syna, a trzeba było tak jak Rysio :lol:
Nie zasłaniaj się papierkiem, "mórka" w nicku Ci wybaczam:wink: , ale nie mów, że jesteś dyslektykiem i przez to nie używasz w klawiaturze "prawego alta" do ę, ą, ł, ś, ć, ż, ź (z pominięciem "ó" bo jest inne "u") oraz "shifta" do pisania imion i nazwisk z dużych liter - bo to nie jest dysleksja tylko zgodnie z netykietą zwykłe lenistwo i niechlujstwo.
A więc popraw się - i będzie git :lol: :papa:

Ps.
Gdybym Ci napisał "zrób mi łaskę" , tak jak Ty piszesz.
to wyszło by, że chcę abyś mi "zrobil laske" :wink: :lol: -widzisz różnicę :?:
Ostatnio edytowano 06.03.2007 22:03 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Chłopaki! wybieramy najładniejszą żonę/dziewczynę piłkarzy. - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone