Nie każdy musi podróżować swoim samochodem. Autokar, pociąg, samolot ... możliwości jest wiele. W tym dziale także tematyka promów. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam, poszukuje 8-osobowego busa najlepiej z okolic trójmiasta w terminie 31.07.2015-09.08.2015 adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Pozdrawiam
Witam wszystkich, posiadam busa 9 osobowego do wynajęcia na wakacje- Peugeot Expert bez limitu kilometrów, więcej informacji na priv, woj. świętokrzyskie, podkarpackie, małopolskie, lubelskie.
W czerwcu tego roku planujemy z przyjaciółmi wybrać się do Chorwacji konkretnie (Zadar). Czy nadal jeżdżą tam jakieś busy? Albo prywatni przewoźnicy? Jest nas 4 i szukamy transportu Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc!
Witam posiadam busa 9 osobowego Renault Traffic z pełnym ubezpieczeniem konkurencyjne ceny Małopolska/Śląsk okolice Olkusza adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Pozdrawiam
Witam jeżeli ktoś potrzebuje busa na wakacje od 10 sierpnia to zachęcam do kontaktu posiadam Renault trafic 9 Osobowy 696302888, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Pozdrawiam
Witam, Poszukuję busa do wynajęcia 6-8 osób od 16.08. Jestem z Wrocławia. Czy ktoś z Państwa ma jakieś namiary na coś sensownego? Będę wdzięczna za wszelkie informacje, pozdrawiam i życzę miłego dnia
Jeśli miałby ktoś transport dla jednej osoby z Polski okolice Bielska - Białej, Katowic, Cieszyn do Makarskiej w dniach od 14.08.2015 po 20:30 do 16.08.2015 to proszę o kontakt osoba bez bagażu tel 509 933 933 Dzięki oczywiście za opłatą
kyny88 napisał(a):Poszukuje busa do Chorwacji od 1.08 2016 na 10 dni , prosze o jakies namiary, malopolska lub swietokrzyskie.
Sprawdź tu:
Postnapisał(a) latawiec01 » 28.01.2016 08:56
Witam wszystkich Mam jeszcze dostępne busy 9 osobowe ( at. B ) na 2016 rok na wakacje ! Samochody: Ford Transit Custom, Opel Vivaro. Samochody z 2015 roku w wersjach Long. Oszczędne i dynamiczne silniki diesla. Klimatyzacja indywidualna. Pełne ubezpieczenie/gwarancja producenta/assistance. Cena to 200 zł bez dodatkowych kosztów. Odbiór w Krakowie lub za niewielką dopłatą na terenie całej Polski. 510434133 lub adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Parę razy brałem od nich busa, co prawda na krajowe wypady ale mogę polecić naprawdę konkretny i słowny gość, wypożyczalnia nie jest duża więc i podejście ludzkie nie jak w korpo.
Takie pytanie do moda: Czy ten temat powinien zostać jako przyklejony? Autor tego tematu od poł roku nie zagląda na forum, na emaile i pw nie odpowiada, a firma nie ma nawet chyba www.