Dzięki Arku i Basiulionko za pokrzepiające info o pogodzie na Peljescu
.png)
.png)
juliaka napisał(a):Dzięki Aki, niestety ( albo stety) ubezpieczenie mamy w MTU, gdzie ZK wydawana jest tylko i wyłącznie podczas zawierania umowy, dlatego tez inetersuje mnie zakup na granicy., w tej sytuacji chyba wychodzi to najtaniej...
Dzięki Arku i Basiulionko za pokrzepiające info o pogodzie na Peljescu, mam nadzieję na taką cudną po 12 sierpnia, bo u nas teraz to gorzej niż w Anglii
.png)
juliaka napisał(a):ubezpieczenie mamy w MTU, gdzie ZK wydawana jest tylko i wyłącznie podczas zawierania umowy
.png)
.png)
.png)
.png)
Pik71 napisał(a):Aki, jaki koszty wycieczki i czy było warto? Rybka na statku była?
Płynąłem kiedyś Bibą i było OK poza muzyką. W Briście będę od 13.08 na dwa tygodnie.
.png)
eris napisał(a):Witam
Aki jak możesz podaj mi namiary na kwaterę,wybieram się od 15.08,od 4 lat jeżdżę do Tucepi ale chyba już mam dość i czas na coś nowego
.png)
Elizasz napisał(a):Aki a jak nazywał się ten stateczek? Pytam, bo pod nasze okna podpływały trzy codziennie, pewno to był jeden z nich
Powiedz, czy warto się wybrać na ten rejs? Kusi mnie, ale trochę kosztuje, zważywszy, że nikt z mojej rodzinki oprócz mnie tej serwowanej na statku ryby się nie tknie....
I obmyślam, czy promem z Drvenika na Korculę nie byłoby w naszym przypadku jednak lepiej....
Rejs trwa faktycznie 2,5 godziny? Ile czasu na zwiedzanie? starczyło spokojnie, czy raczej trzeba było się spieszyć?
Sorki za ogrom pytań, ale Korcula mi się marzy od dawna, w przyszłym roku zamierzam ten plan zrealizować wreszcie i obmyślam optymalną wersję
.png)
Aki napisał(a):kendzior napisał(a):Czy mozna prosić o jakis link od tej kwatery?
Witam,
Mógł byś podać priv. email albo włączyć wiadomości prywatne, to Ci prześlę informacje nt. tego apartamentu.
pozdrawiam.
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży