Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

BOKS

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 24.10.2014 11:22

..chociaż tutaj coś odpisałeś, na mój post.. :mrgreen: wiesz jest ryzyko jest zabawa..ale ... :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 24.10.2014 13:12

Rysio napisał(a): Jakby każdy sędzia dostawał po ryju za spier..... decyzje, nieważne czy wynikające z "niezauważenia" czy z przepłacenia/kupienia wyniku , niezależnie czy to w ligowym fusbalu.

No i teraz powinno paść nieśmiertelne:
-masz dowody?
-skoro masz informacje o popełnionym przestępstwie, powinieneś złożyć stosowne zawiadomienie, albowiem sam się go dopuszczasz, nie uczyniwszy tego...
-kolejny spisek?
-loża masońska?

Rysio napisał(a): Owszem każdy się może pomylić, raz może drugi. Ale jak błędy są błędami pociskane a jeden pierdoła z drugim dalej w najlepsze se sędziuje i kasę na tym robi bo ma plecy to porządne w ryj będzie jak najbardziej na miejscu :devil: Szkoda tylko że go tak szybko odciągnęli :sm :
Edit: A może dobrze bo by dziada zatrzas a za człowieka poszedł siedzieć :devil:

Tak jest wszędzie, nie tylko w boksie, wiesz o tym doskonale.
Każda błędna decyzja, w jakiejkolwiek dyscyplinie powinna być w ten sposób "oceniana"?
Ciekaw jestem kogo by zabrakło wcześniej...zawodników czy sędziów.... :?

Ja oczywiście rozumiem wk...zawodników, tyle, że czasem ta sama sytuacja zdecydowanie inaczej wygląda z pozycji zawodnika czy sędziego (mam tu na myśli piłkę nożną, nie boks, żeby była jasność.)

I też za każdą rozbieżność w ryj?
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 24.10.2014 16:36

Ja tam nie mam nic przeciwko. Polska liga z pewnością byłaby ciekawsza :mrgreen:

Co do boksu. Dla mnie debilne jest przerywanie walki przez sędziego gdy zawodnik nawet nie padł na deski. Kiedy ostatnio widziałeś by na ring poleciał ręcznik? Rozumiem zawodnik może być na tyle oszołomiony po bani że nie padnie od razu (1 na 1000 przypadków). Trener nie zauważy że jego podopieczny jest nieprzytomny i stoi - kolejne 1:1000 i masz szansę że go ubiją na ringu tak jak zostać trafionym piorunem. Zakazu łażenia w burzę nie ma a bokser walczy , szczególnie na zawodowym ringu za naprawdę fajne pieniądze. Porównaj sobie walki sprzed 20, 30, 40 lat. Sędzia wkraczał jak trzeba było. Teraz wkracza bo taki ma kaprys.

Co do dowodów, to doskonale wiesz jak temat wygląda :mrgreen:
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 09.11.2014 00:22

Ogląda ktoś galę w Krakowie?
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 09.11.2014 00:26

baunty napisał(a):Ogląda ktoś galę w Krakowie?

8O , ale po co ci Panowie się leją i o co?
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 09.11.2014 00:40

maniust napisał(a):

Zapytaj ich
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 09.11.2014 00:49

baunty napisał(a):
maniust napisał(a):

Zapytaj ich

To po co to oglądać ?...lepiej CRR posłuchać!
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 09.11.2014 01:19

..i po Adamku... :papa: :papa:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 09.11.2014 01:24

garbowski napisał(a):..i po Adamku... :papa: :papa:

A nie mówiłem Jędruś że lepiej CRR posłuchać. :mrgreen:
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 09.11.2014 01:29

Trochę mało emocji było w tej walce.
Perfect Adamkowi puscili....
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.11.2014 01:37

Nie oglądałem - prześledziłem relację na onecie.

Młodość wygrała :oczko_usmiech:
Hercklekot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hercklekot » 09.11.2014 01:50

Słaba walka, Adamek za wolny, czas kończyć karierę. Szpilka wygrał, ale co z tego... To nie jest bokser na miarę choćby pierwszej dwudziestki na świecie w wadze ciężkiej.
giba0909
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) giba0909 » 09.11.2014 09:05

Hercklekot napisał(a):Słaba walka, Adamek za wolny, czas kończyć karierę. Szpilka wygrał, ale co z tego... To nie jest bokser na miarę choćby pierwszej dwudziestki na świecie w wadze ciężkiej.

Choć z drugiej strony mało który były czy obecny mistrz tłukł się w takich młodych latach jak Szpila ze znaczącymi bokserami... Jego kariera może się jeszcze rozwinąć. :|
garbowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) garbowski » 09.11.2014 09:22

Hercklekot napisał(a): Adamek za wolny, czas kończyć karierę. .

..bez snucia teorii spiskowych..tak to wyglądało..ładnie ułożona pożegnalna walka mistrza, publika zadowolona bo 10 rund, krzywdy sobie za wielkiej nie zrobili, kasę przytulili. Szpilka jak sobie boks w głowie poukłada, potrenuje..kto wie jak daleko zajdzie. W sumie nawet ciekawa ta gala im wyszła, było pare fajnych walk.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 16.01.2016 21:19

Będzie ktoś paczył jak kolejna Wielka Nadzieja Białych będzie jutro rano oglądała Wielki Wóz? :mrgreen:
Bardzo bym chciał........
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone