Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Boks

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 08.11.2008 14:41

Kevlar napisał(a):Znowu przynosi wstyd polakom.

Polakom - tak na marginesie. Wybacz, to jedyne słowo, które poprawiam i się nie godzę by tak pisać. Z TEGO powodu też.
Pozdrav :wink:

Ja na przebudzenie Endrju i wielkie zmiany nie liczyłem, więc dziś spokojnie obejrzałem powtórkę i to niechcący przełączając program natrafiłem na ten mecz. . .
Miał pecha pomimo może wielkich chęci, ale chciał dobrze, a wyszło jak zawsze. Kiepściutko.
Rafał K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafał K » 08.11.2008 15:08

j_w napisał(a):Sam musze przyznać że walka z zawodnikem wagi cięzkiej nie jest lekka... Tam ciosy zadane mają swoja wymowe...

No. Kolega, który trochę boksował i się tym sportem interesował dosyć, mówił kiedyś, że siła przeciętnego ciosu w tej wadze to jak kopnięcie konia.

j_w napisał(a):...Lecz moje wnioski są potwierdzeniem wczesniejszych walk w których albo faul lub ucieczka z ringu...

Gołota chyba najbardziej podpadł publice za pamiętną walkę z Tysonem - ale ta później uznana została za "no contest" (coś chyba jak unieważnienie - "nie było pojedynku" ) - Michałek czymś się konkretnie nafaszerował przed tym spotkaniem - przypuszczam, że nie z braku szacunku do rywala :wink:

Blamażem były niewątpliwie spotkania z Lewisem i Brewsterem - ale to akurat byli b. dobrzy bokserzy.

Natomiast Bowe'a Andrzejek bardzo dzielnie stłukł po jajkach :mrgreen: Za to go lubię :wink:

PZDR
j23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) j23 » 08.11.2008 15:49

A. Gołota = "mistrz boksu błyskawicznego"
blubaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blubaj » 08.11.2008 16:06

Kevlar napisał(a):Znowu przynosi wstyd polakom. Reszta będzie musiała pracować na honor polskiego boksu czyli Adamek, Zegan itd.

ale chrzanisz :!:
ciekawe ilu bokserów tak jak Andrzej próbowałoby walczyć z jedną ręką.
mz było widać, że bardzo mu zależało na tym by walczyć i ten upadek na rękę niestety miał ogromny wpływ na przebieg walki.
zyskał mój szacunek idąc na pewną demolkę z jedną ręką i bez możliwości trzymania gardy.
wg takie komentarze świadczą o kompletnej ignorancji
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 08.11.2008 17:02

j23 napisał(a):A. Gołota = "mistrz boksu błyskawicznego"

Jestem rozczarowany. Kiedyś, żeby zgrać walkę Gołoty wystarczyła dyskietka. Teraz (w końcu aż jedna runda) trzeba wypalić płytę ;)

A wiecie ile wynosi jednostka czasu pt. jedna Gołota?

8) :lol:

Pozdrawiam
Rafał
Temcza
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Temcza » 08.11.2008 17:30

Nie czepiajcie sie Andzrzeja:-)) On chcial pogratulowac wynikow wyborow w stanach a tamtem go zaczal bic:-))))i taka jest prawda:-)) Pozdrowionka
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 08.11.2008 21:08

Obrazek
-Yaro-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Yaro- » 08.11.2008 21:17

Jarek nic nie widać :(
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 08.11.2008 21:32

Obrazek
keruj7
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) keruj7 » 09.11.2008 10:28

zlybanan napisał(a):
ale chrzanisz :!:
ciekawe ilu bokserów tak jak Andrzej próbowałoby walczyć z jedną ręką.
wg takie komentarze świadczą o kompletnej ignorancji

Jan Szczepański na olimpiadzie w Monachium w 1972. I wygrał. Zdobył mistrzostwo olimpijskie.

PS. Została zmodyfikowana jednostka czasu: 1 Gołota. Z około 40 sekund na 4
:evil:
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 11.11.2008 06:24

Przynajmniej Sosnowski się tym razem pokazał z dobrej strony
des34
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) des34 » 14.11.2008 01:19

Widziałem taki napis na murze: "Gołota to głupota!"
Cos w tym jest...
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 12.12.2008 11:14

Ale po dzisiejszej walce Tomka Adamka możemy być dumni. Ma facet klasę.
Ciekawi mnie opinia Dona Kinga który w wywiadach przed pojedynkiem powiedział:"Adamek ma 2 szanse , jedną nikłą a drugą żadną - nikła dziś wyjechała z new Jersey". Pas IBF zostaje u Polaka. Super pojedynek polecam dla osób które nie oglądały na żywca.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.12.2008 11:19

Gołota...a kto to ? Jakiś bokser ? 8O :lool:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 12.12.2008 11:30

Nie przesadzaj - wiele sukcesów - gdyby nie ten charakter, może inni ludzie....
Szacunek się należy chociażby za Turniej Olimpijski.
Nie wiadomo jak skończy Adamek - ocziwiście niczego złego mu nie życzę ale wszystko przed nim.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone